Japonské nože
Najpredávanejšie
Kód: KC-341
Kód: KC-076
Kód: KC-327
Kód: KC-329
Kód: KC-320
Kód: KC-311
Kód: KC-313
Kód: KC-314
Kód: KC-144
Dĺžka čepele: 9,3cm Materiál čepele:
Kód: KC-073
Dĺžka čepele: 9,3cm Materiál čepele:
Kód: KC-075
Dĺžka čepele: 14cm Celková dĺžka noža: 24,8cm Hrúbka čepele: 0,18cm Materiál čepele: VG-10 Stainless
Kód: KC-904
Dĺžka čepele: 24cm Celková dĺžka noža: 37cm Hrúbka čepele: 0,20cm Materiál čepele: 2N, Japanese High
Kód: KC-703
Dĺžka čepele: 18cm Celková dĺžka noža: 30cm Hrúbka čepele: 0,18cm Materiál čepele: VG-10/Damascus 33
Kód: KC-103
Dĺžka čepele: 15cm Celková dĺžka noža: 26,5cm Hrúbka čepele: 0,18cm Materiál čepele: VG-10/Damascus
Kód: KC-104
Dĺžka čepele: 18cm Celková dĺžka noža: 30,5cm Hrúbka čepele: 0,15cm Materiál čepele: VG-10/ 410
Kód: KC-141
Dĺžka čepele: 16,5cm Celková dĺžka noža: 28,5cm Hrúbka čepele: 0,15cm Materiál čepele: VG-10/ 410
Kód: KC-142
Dĺžka čepele: 16,5cm Celková dĺžka noža: 29cm Hrúbka čepele: 0,18cm Materiál čepele: VG-2 Stainless
Kód: KC-145
Dĺžka čepele: 18cm Celková dĺžka noža: 30,5cm Hrúbka
Kód: KC-147
Dĺžka čepele: 16cm Celková dĺžka noža: 28,5cm Hrúbka čepele: 0,18cm Materiál čepele: Takefu Shiro2
Kód: KC-148
Nagiri je nôž určený na krájanie zeleniny. Je to ľahký, tenký nôž, ktorý sa podobá na "usuba" nôž. Rozdiel je v brúsení ostria a vo váhe. Nagiri
Kód: AA-2N
ZAN Parer Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-7
ZAN Gyuto Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-6
ZAN Gyuto Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-5
ZAN Gyuto Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-2G
ZAN Petty Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele. Svetoznáma firma...
Kód: AA-4
ZAN Santoku Viacúčelový Japonský nož pre šéfkuchára: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele....
Kód: AA-2S
Japonské nože patria medzi najobľúbenejšie kuchárske nože na svete. Pre japonské nože sú charakteristické najmä ich ostrosť a extrémny stupeň tvrdosti, ktorý sa označuje ako tvrdosť podľa Rockwella. Japonské kuchárske nože sú čoraz bežnejšie v dobre prevádzkovanej kuchyni hobby kuchára, ale aj u špičkových kuchárov tohto sveta.