Japonský kuchynský nôž KANETSUNE Gyutou KC-153

Kód: KC-153
Neohodnotené
Značka: KANETSUNE
€139 / ks
1 - 4 týždne

Gyutou japonský kuchynský nôž KANETSUNE KC-152 zo serie YS-900

Detailné informácie

Podrobný popis

Hon-Warikomi, plátovaná čepeľ, ktorá má extrémne ostré švédske rezné jadro z nehrdzavejúcej ocele Sandvik 19C27, ktorá obsahuje vysoké percento uhlíka. Oceľ sa po tepelnom spracovaní vyznačuje veľmi vysokou tvrdosťou a dobrou odolnosťou proti opotrebeniu. Ošetrenie pod nulou zlepšuje odolnosť čepelí proti opotrebeniu, vynikajúcu retenciu ostria HRC 60-61. Krásne upravená čierna preglejka sa výborne drží a dobre sa nosí. Konštrukcie s polovičným tangom s nerezovými podperami. Hrdo vyrobené v Seki, Japonsko.

Dodatočné parametre

Kategória: KUCHYNSKÉ NOŽE
Celková dĺžka: 30,5 cm
Dĺžka čepele: 18,5 cm
Hrúbka čepele: 1,8 mm
Materiál čepele: Sandvic 19C27 Stainless Steel / SUS 410 Stainless Steel
Tvrdosť čepele: 60 - 61 HRC
Materiál rukoväte: Plywood
Hmotnosť: 135 g
Tvar čepele: Gyutou
Krajina pôvodu: Japonsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Značka Kanetsune bola pomenovaná po slávnom meči Smith, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrábal mimoriadne ostré a tvrdé katany, ktoré poznali mnohí samurajovia v Japonsku aj v zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.