Japonský kuchynský nôž Kanetsune YH-3000 Santoku KC-921
Kód: KC-921Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Nádherná kovaná čepeľ „TSUCHIME“ s povrchovou úpravou, ktorá má extrémne ostré rezné jadro AOGAMI #2 (modrá oceľ #2) s nehrdzavejúcou oceľou SUS410, ktorá poskytuje vynikajúcu retenciu hrán, HRC 61-62.
Povrchová úprava „TSUCHIME“ môže spôsobiť rýchle uvoľnenie jedla z čepele.
Krásna drevená rukoväť z čiernej preglejky má jednoduchý tvar, ktorý sa výborne drží.
Hrdo vyrobené v Seki, Japonsko.
Dodatočné parametre
| Kategória: | KUCHYNSKÉ NOŽE |
|---|---|
| Celková dĺžka: | 30,5 cm |
| Dĺžka čepele: | 18 cm |
| Hrúbka čepele: | 1,8 mm |
| Materiál čepele: | Blue Steel #2 / SUS410 Stainless Steel |
| Tvrdosť čepele: | 61-62 HRC |
| Materiál rukoväte: | Plywood w/stainless bolster |
| Hmotnosť: | 160 g |
| Tvar čepele: | Santoku |
| Krajina pôvodu: | Japonsko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Značka Kanetsune bola pomenovaná po slávnom meči Smith, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrábal mimoriadne ostré a tvrdé katany, ktoré poznali mnohí samurajovia v Japonsku aj v zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.
