ZAN
Nagiri je nôž určený na krájanie zeleniny. Je to ľahký, tenký nôž, ktorý sa podobá na "usuba" nôž. Rozdiel je v brúsení ostria a vo váhe. Nagiri
Kód: AA-2N
ZAN Parer Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-7
ZAN Gyuto Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-6
ZAN Gyuto Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-5
ZAN Gyuto Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele.
Kód: AA-2G
ZAN Petty Japonský kuchynský nôž: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele. Svetoznáma firma...
Kód: AA-4
ZAN Santoku Viacúčelový Japonský nož pre šéfkuchára: Jedným z primárnych cieľov japonských nožiarskych spoločnosti je poskytnúť svojim zákazníkom vysoko kvalitné čepele....
Kód: AA-2S
Stránka 1 z 1 -
7 položiek celkom