Kameliový olej na nože Boker

Kód: 04BO175
Neohodnotené
€19,95 / ks
Skladom (3 ks)

Olej na nože a britvy

Detailné informácie

Podrobný popis

Tento vysokokvalitný čistý olej z kamélie sa vyrába podľa tradičného čínskeho receptu a je všestranne použiteľný. Olej s nízkou viskozitou sa extrahuje zo semien stromu kamélie, je bez chuti, bez zápachu a nezasychuje. Olej z kamélie sa tradične používa ako inhibítor korózie pri starostlivosti o vysoko kvalitné nože z uhlíkovej ocele, pre rôzne nástroje a nerezové britvy.

Ochrana dreva: Olej s nízkou viskozitou sa rýchlo vstrebáva do dreva a chráni pred vlhkosťou, znečistením a UV žiarením. Olej z kamélie je čistý, neodfarbuje drevo a krásne odvádza drevo. Vynikajúca pre starostlivosť o vysokokvalitné rukoväti z drahých drevín.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo pre nože
Krajina pôvodu: Nemecko
Objem: 100 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Slávne nože so symbolom stromu sa vyrábajú v meste Solingen už od roku 1869. Odvtedy neopustil ich manufaktúru žiadny nôž bez znaku kvality. Históriu Bökeru ovplyvnili bohaté časy. Jedna vec však bola za viac ako 150 rokov vždy rovnaká: ich vášeň a nadšenie pre výnimočné nože. Boker Knife Manufactory Solingen sa vypracoval na globálneho lídra v oblasti inovácií a najväčšieho výrobcu športových nožov, taktických nožov a zberateľských nožov v Európe.