Zľava 20% na všetky produkty BeaverCraft po zadaní kódu v košíku BEAVER20

Čelovka OLIGHT Mega H35 Wave 1500 lm

Kód: PO396
Neohodnotené
Značka: OLIGHT
€149 / ks
Vypredané

Detailné informácie

Podrobný popis

Najvýkonnejši čelovka na svete - OLIGHT H35 Wave. Je to kompaktná, mega výkonná a inteligentná čelovka, ktorá dokáže vyprodukovať až 1500 lumenové biele svetlo. Má tri úrovne jasu a vydrží až 60 hodín prevádzky. Perfektné na tejto čelovke je, že sa dá zapínať a vypínať iba mávnutím ruky. Je ideálna pre všetkých, ktorí si pri práci zašpinia ruky, majú hrubé rukavice, potrebujú mať pri svojej práci voľné ruky. Pre poľovníkov, speleológov, horolezcov, bežcov, cyklistov, pre rôzne ďalšie športové či domáce aktivity, na navigáciu trasy a pod. Je odolná voči pádu z výšky 1 m a vodeodolná proti prúdu vody (štandard IPX6). Je tak vhodná aj do extrémnejších podmienok.

V hlave je zabudovaná prémiová najvýkonnejšia LED CREE XM-L2 dióda, ktorá zabezpečuje skvelý svetelný tok s dosvitom až 200 m. Hlava čelovky sa jednoducho a rýchlo dá nastaviť hore alebo dole v rozsahu 55 stupňov podľa potreby. Čelovka OLIGHT H35 Wave je napájaná vysokokapacitnou 5200 mAh batériou. Na najvyššom leveli jasu tak vydrží svietiť až 2,5 hodiny. Batéria disponuje klipom, pomocou ktorého si ju pohodlne pripnete na opasok. Jednoducho sa nabíja prostredníctvom priloženého USB kábla.

Obsah balenia: popruh na hlavu, batéria 5200 mAh 7,4 V, AC nabíjačka, napájací kábel, návod v slovenskom jazyku

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Olight Technology sa špecializuje na LED baterky s pokročilou technológiou, kvalitným spracovaním a prvotriednymi materiálmi, aby zabezpečili, že ich produkty budú spĺňať tie najvyššie štandardy.