Zľava 20% na všetky produkty BeaverCraft po zadaní kódu v košíku BEAVER20

LED svietidlo Fenix E25 Ultimate Edition

Kód: E25UE
Neohodnotené
Značka: FENIX
€49,90 / ks
1 - 4 týždne

LED svietidlo Fenix ??E25 Ultimate Edition je možné napájať dvoma tužkovými AA batériami, alebo dvoma li-ion akumulátory typu 14500, s ktorými ponúka svetelný tok až 1000 lúmenov (ANSI). Svetelným zdrojom je

Detailné informácie

Podrobný popis

LED svietidlo Fenix E25 Ultimate Edition

 

LED svietidlo Fenix ??E25 Ultimate Edition je možné napájať dvoma tužkovými AA batériami, alebo dvoma li-ion akumulátory typu 14500, s ktorými ponúka svetelný tok až 1000 lúmenov (ANSI). Svetelným zdrojom je špičková dióda Cree XP-L, ktorá v kombinácii s hladkým reflektorom dosvieti až na vzdialenosť 200 metrov. Sedem svetelných funkcií umožňuje zvoliť medzi vysokým výkonom a výdržou až štyri dni, k dispozícii sú aj dva zábleskové režimy. Fenix ??E25 je napájaná digitálne kontrolovaným konštantným prúdom pre zaručenie stáleho svetelného výkonu i pri znižovaní napätia v batériách (pri ich pozvoľnom vybíjaní). Ovládanie sa vykonáva dvomi tlačidlami ergonomicky umiestnenými na boku. Toto svietidlo je ideálnym svetelným nástrojom s vynikajúcim pomerom vysokého výkonu, kvality a ceny.
Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

 

 

Parametre svietidla Fenix ??E25 Ultimate Edition

 

  • Je použitá špičková LED Cree XP-L so životnosťou 50 000 hodín.
  • Režimy stáleho svietenia:merané s li-ion akumulátory Fenix ??14500: 1000 lúmenov (0,8 hodiny) -> 350 lúmenov (2,25 hodiny) -> 160 lúmenov (5 hodín) -> 50 lúmenov (16,5 hodiny) -> 5 lúmenov ( 95 hodín)

                                                merané s pribalenými alkalickými AA batériami: 350 lúmenov (0,8 hodiny) -> 160 lúmenov (2,2 hodiny) -> 50 lúmenov (13 hodín) -> 5 lúmenov (90 hodín)merané s NiMH AA akumulátormi 2500 mAh: 350 lúmenov (1,5 hodiny) -> 160 lúmenov (4,5 hodiny) -> 50 lúmenov (13,5 hodiny) -> 5 lúmenov (100 hodín)

  • Digitálne regulované pre konštantný jas.
  • Ochrana proti prehriatiu: prevádzka v režime 1000 lumenov je obmedzená na 3 minúty v kuse, prevádzka v režime 350 lúmenov je obmedzená na 10 minút v kuse. 
  • Po prekročení časového limitu zníži svietidlo výkon o jeden stupeň nižšie.
  • Na napájanie je možné použiť dve bežné tužkové batérie (typ AA - alkalické, lítiové alebo dobíjacie NiMH) alebo dva li-ion akumulátory typu 14500.
  • Najdlhšiu dobu výdrže poskytnú lítiové tužkové batérie Energizer L91 Ultimate Lithium (vhodné najmä pre extrémne podmienky a expedície).
  • Ochrana proti náhodnému vloženiu batérie naopak (prepólovaniu).
  • Vyrobené z leteckého tvrdeného hliníka typu T6, svietidlo je nárazuvzdorné pádom z výšky 1 meter.
  • Odolný povrch - Type III hard anodized.Výrazné ryhovanie povrchu pre lepšie držanie.
  • Svietidlo má pamäť a zapne sa vždy v poslednom nastavenom režimu (neplatí pre zábleskové režimy).
  • Vodotesné podľa štandardu IPX-8 (testované pod vodou v hĺbke 2 metre).
  • Tvrdená ultra čistá sklenená šošovka s anti-reflex povrchom.
  • Dosvit až 200 metrov (10000 cd) pri použití 14500 li-ion, dosvit 118 metrov (3500 cd) pri použití AA batérií.
  • Rozmery 16,1 cm (dĺžka) x 1,96 cm (priemer tela) x 2,54 cm (priemer hlavy).
  • Váha 87 gramov (bez batérií).
  • K baterke je priložená šnúrka na zápästie, náhradný o-krúžok a dve alkalické AA batérie.

 

 

 

Použitie LED svetidla Fenix ??E25 Ultimate Edition


Svietidlo sa ovláda dvoma tlačidlami na boku. Stlačením spodného tlačidla ho zapnete do režimov stáleho svietenia, svetelný výkon môžete kedykoľvek počas prevádzky meniť opätovným stlačením tohto tlačidla.
Stlačením vrchného tlačidla zapnete svietidlo do zábleskových režimov, medzi stroboskopom a SOS môžete potom prepínať opätovným stlačením tohto tlačidla.
Svietidlo vypnete podržaním ľubovoľného z tlačidiel po dobu 0,5 sekundy.
Zamknutie tlačidiel: ak chcete zabrániť nechcenému zapnutiu svietidla v batožine, tak stlačte obe tlačidlá po dobu 3 sekúnd, svietidlo potom dvakrát blikne v nízkom režime a nemožno ho zapnúť. Odomknutie vykonáte opätovným podržaním oboch tlačidiel na 3 sekundy.

 


Upozornenie


Nerozoberajte sami zapečatenú časť v hlave svietidla, poruší sa tým záruka.Vyberte batérie zo svietidla ak ho nebudete dlhšiu dobu používať, alebo ak sú batérie už vybité. U jednorazových batérií môže hroziť ich vytečeniu a poškodeniu svietidla.Ak sa ochranné gumené krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránené proti vode.Ak svietidlo bliká, neprepína na vyšší výkon, alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov:Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich.Kontakty vnútri svetlá sú znečistené - očistite ich vatičkou namočenou v alkohole.Telo svietidla je uvoľnené, dotiahnite ho.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.