Leatherman SKELETOOL® CX

Kód: SKELETOOL CX
Neohodnotené
Značka: LEATHERMAN
€129 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Leatherman SKELETOOL CX zdedil po svojom staršom bratovi všetky jeho základné atribúty - atraktívny design, extrémna odolnosť aj ladné telo s odľahčovacími otvormi. Tie ho s iba 142 gramami robí jedným z najľahších nástrojov svojej triedy. K tomu všetkému ale ešte Skeletool CX doviedol k dokonalosti čepeľ noža s hladkým ostrím, ktorá je vyrobená z ešte kvalitnejšej ocele 154cm. V na prvý pohľad jednoduchom Multitool nájdete všetko základné, čo potrebujete na cestách v prírode aj v meste: okrem noža tiež kliešte, otvárač, karabínu a sadu bitových skrutkovačov. Celkom sedem funkčných nástrojov v odľahčenom kompakte v ešte atraktívnejším strieborno-čiernom dizajne budete mať vždy po ruke a jeho váhu na opasku či v batohu ani nepocítite. Stane sa tak vaším nenahraditeľným pomocníkom na každej ceste.

Balenie obsahuje: multitool, bity: krížový # 1 a # 2, plochý 1.4 a 3/16, puzdro NYLON 4 ", odnímateľný klip na opasok, samolepku 100% originál, návod

Nástroje:

  1. Kliešte s ihlovou špičkou
  2. Zaťahovacie kliešte
  3. Štikacie kliešte tvrdých drôtov
  4. Štikacie kliešte drôtov
  5. Nôž s pevnou čepeľou z ocele 154CM
  6. Karabina/otvárač lahví
  7. Veľký adaptér na bity

Dodatočné parametre

Kategória: Náraďové nože
Dĺžka čepele: 66 mm
Dĺžka zatvoreného noža: 100 mm
Hmotnosť [g]: 142 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Leatherman vyrába multifunkčné náradie od roku 1983 a je jednou z najpopulárnejších značiek multifunkčného náradia na svete. Ich multifunkčné náradie vydrží takmer všetko a aj tak sa zajtra vráti do práce. Leatherman si za svojimi produktmi stojí s 25 ročnou zárukou.