Japonský kuchynský nôž KANETSUNE KC-103
Code: KC-103Related products
Product detailed description
Nádherné damaškové čepele vyrobené z 33-vrstvovej nehrdzavejúcej ocele Damask so vzorom VG-10 rezným jadrom, ktoré poskytuje vynikajúcu retenciu ostria, HRC 60-62. Základný a jednoduchý tvar rukoväte sa výborne drží a dobre sa nosí. Celotangová konštrukcia so zváranou podperou z nehrdzavejúcej ocele pre profesionálne použitie. Hrdo vyrobené v meste Seki v Japonsku.
Additional parameters
| Category: | KITCHEN KNIVES |
|---|---|
| Celková dĺžka: | 30 cm |
| Dĺžka čepele: | 18 cm |
| Hrúbka čepele: | 2 mm |
| Materiál čepele: | VG-10 Stainless steel core /33 layers damascus |
| Tvrdosť čepele: | 60-61 HRC |
| Materiál rukoväte: | Plywood |
| Tvar čepele: | Santoku |
| Hmotnosť: | 158 g |
| Krajina pôvodu: | Japonsko |
Značka Kanetsune bola pomenovaná po slávnom meči Smith, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrábal mimoriadne ostré a tvrdé katany, ktoré poznali mnohí samurajovia v Japonsku aj v zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.
