Zoomovacie svietidlo Fenix FD41 + USB aku 2600 mAh

Kód: FD41SET
Neohodnotené
Značka: FENIX
€91,90 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Taktické zaostrovacie svietidlo Fenix FD41 prináša skvelý svetelný tok aj dosvit. Svetelným zdrojom je špičková LED Cree XP-L HI (High Intensity), jej svetlo usmerňuje špeciálne TIR (Total Internal Reflection) optika s možnosťou nastavenia šírky svetelného kužeľa (funkcia zoom). Šírka kužeľa sa ovláda otáčaním krúžku na hlavne svetlá. Aj napriek nastaviteľnú optiku si svietidlo zachováva plnú vodotesnosť až do hĺbky dva metre pod vodou. Robustné a vodeodolné prevedenie predurčuje túto taktickú baterku pre drsné vonkajšie podmienky, pre profesionálov, ozbrojené zložky a poľovníctvo. Na napájanie je možné použiť jeden vysokokapacitná Li-ion akumulátor typu 18650 alebo dve jednorazové batérie CR123A. Pre zapnutie svietidla slúžia taktický spínač na konci, režimy sa prepínajú bočným tlačidlom.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba svietenia na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú merané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009 Flashlight Basic Performance Standard.

 

Výkon/výdrž

Päť režimov svietenia: 900 lúmenov (1,6 hodiny) -> 350 lúmenov (3,8 hodiny) -> 150 lúmenov (10,25 hodín) -> 10 lúmenov (150 hodín) -> strobe 900 lumenov.

 


Použitie zoomovacieho svietidla Fenix FD41

Pre zapnutie stlačíte vypínač umiestnený na konci svietidla, pre okamžitú aktiváciu tlačidlo namáčknite. Stlačením bočného tlačidla u hlavy svetla môžete kedykoľvek počas prevádzky prepínať medzi režimami výkonu. Pre prepnutie do zábleskového režimu pridržte bočné tlačidlo približne 0,5 sekundy. Šírka kužeľa sa ovláda otáčaním krúžku na hlavne svetlá. Inteligentná ochrana proti prehriatiu - prevádzka na turbo režim 900 lúmenov je obmedzený na 5 minút v kuse, potom sa svietidlo sama prepne do režimu 350 lumenov. Zároveň svietidlo monitoruje svoju teplotu a ak vzrastie nad 55 ° C, tak začne automaticky znižovať výkon v pozvoľných krokoch o 5% každých 30 sekúnd, kým sa jej teplota neustáli. Akonáhle teplota svietidla klesne pod 55 ° C, tak sa výkon opäť automaticky zvýši na pôvodnú úroveň.

 

Upozornenie     

Nerozoberajte sami zapečatené časti v hlave svietidla, poruší sa tým záruka. Používajte len kvalitné batérie a akumulátory. Ak sa ochranné gumené krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránená proti vode. Ak svietidlo neprepína do vyšších režimov výkonu, bliká alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov: Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich. Kontakty vnútri svetlá sú znečistené - očistite ich vatičkou namočenou v alkohole. Zadná časť svietidla je uvoľnená - dotiahnite ju.

 

Set obsahuje: šnúrku na zápästie, puzdro na opasok a náhradné o-krúžky, akumulátor Fenix 18650 2600 mAh

Dodatočné parametre

Kategória: BATERKY
Dĺžka: 146 mm
Dosvit: 340 m
Hmotnosť [g]: 160 g
Materiál: letecký tvrdený hliník
Max výdrž: 150 hod
Max výkon: 150 hod
Napájanie: 2x CR123A, 1x 18650, 1x 26650
Nárazuvzdornosť: z výšky 1 m
Počet režimov: 5
Priemer hlavy: 4 cm
Priemer tela: 2,54 cm
Svetelný zdroj: Cree XP-L HI
Vodotesnosť: IP68 (ponor 2 m)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.