Zaostrovacie svietidlo Fenix FD30 + USB aku 2600 mAh

Kód: FD30SET
Neohodnotené
Značka: FENIX
€81,90 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Zaostrovacie svietidlo Fenix FD30 ponúka extrémny svetelný tok až a úctyhodný dosvit. Ponúka tiež nastaviteľnú šírku kužeľa (zoom) od 7 do 76 stupňov. Svietidlo je možné napájať z dvoch jednorazových CR123A batérií alebo jedného vysokokapacitného li-ion 18650 akumulátora. Fenix FD30 disponuje šiestimi rôznymi režimami svietenia, ktoré umožní voliť medzi vysokým výkonom, dlhou výdržou a zábleskovým režimom pre upútanie pozornosti a krízové situácie. Svietidlo je napájaná digitálne kontrolovaným konštantným prúdom pre zaručenie stáleho svetelného výkonu i pri znižovaní napätia v batériách (pri ich pozvoľnom vybíjaní). FD30 zaujme nielen kompaktné veľkosťou a obrovským výkonom, ale aj možnosťou pripevnenia káblového spínača Fenix AER-02. Môžeme ju preto odporučiť pre použitie v bezpečnostných zložkách aj bežné outdoorové a lovecké použitie.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba svietenia na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú merané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009 Flashlight Basic Performance Standard.

Celkom šesť režimov: režimy svietenia: 900 lumenov (2 hodiny) -> 350 lúmenov (4,5 hodiny) -> 150 lúmenov (11 hodín) -> 50 lúmenov (40,5 hodiny) -> 8 lúmenov (170 hodín). Skrytý zábleskový režim: Stroboskop s premennou frekvenciou (900 lúmenov)

Použitie svietidla Fenix FD30

Pre zapnutie stlačíte vypínač umiestnený na konci svietidla. Stlačením bočného tlačidla u hlavy svetla môžete kedykoľvek počas prevádzky prepínať medzi režimami výkonu. Pre prepnutie do stroboskopického režimu pridržte bočné tlačidlo približne 0,5 sekundy. Svietidlo si pamätá posledný nastavený režim výkonu, okrem stroboskopu.

Šírka kužeľa sa ovláda otáčaním krúžku na hlavne svetlá.

Inteligentná ochrana proti prehriatiuprevádzka na turbo režim 900 lúmenov je obmedzený na 5 minút v kuse, potom sa svietidlo sama prepne do režimu 350 lumenov. Zároveň svietidlo monitoruje svoju teplotu a ak vzrastie nad 55 ° C, tak začne automaticky znižovať výkon v pozvoľných krokoch o 5% každých 30 sekúnd, kým sa jej teplota neustáli. Akonáhle teplota svietidla klesne pod 55 ° C, tak sa výkon opäť automaticky zvýši na pôvodnú úroveň.

Ku svietidlu je priložená šnúrka na zápästie, puzdro na opasok, náhradné o-krúžky, akumulátor Fenix 18650 2600mAh USB a gumový kryt spínača.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.