Fenix zaostrovacie svietidlo Fenix FD20

Kód: FD20
Neohodnotené
Značka: FENIX
€56,90 / ks
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Zoomovacie svietidlo Fenix ??FD20 ponúka vysoký svetelný tok až 350 lúmenov (ANSI) a dosvit až 115 metrov. Svietidlo ponúka jednoduché ovládanie a štyri úrovne svetelného výkonu s dobou prevádzky až 80 hodín. Šírka ohniska svetelného kužeľa sa ovláda otáčaním krúžku na hlave svietidla. Aj napriek nastaviteľnej optike si svietidlo zachováva plnú vodotesnosť podľa štandardu IP68 až do hĺbky dva metre pod vodou. Ovládanie i zapínanie je riešené koncovým tlačidlom. Na napájanie používa dve bežne dostupné tužkové AA batérie, samozrejme možno použiť jednorazové i nabíjacie. Vďaka elektronike s konštantnou reguláciou prúdu poskytuje stály svetelný výkon aj pri znižovaní napätia v batériách (pri ich pozvoľnom vybíjaní). Toto svietidlo je ideálnym svetelným nástrojom s vynikajúcim pomerom vysokého výkonu, kvality a ceny. Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) určenej v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.  

Štyri režimy výkonu:     

merané s nabíjacími NiMH akumulátory s kapacitou 2500 mAh: 350 lúmenov: (2 hodiny) -> 100 lúmenov (7,5 hodiny) -> 50 lúmenov (16,6 hodín) -> 8 lúmenov (80 hodín)     

merané s pribalenými alkalickými batériami: 350 lúmenov (36 minút) -> 100 lúmenov (4 hodiny) ->50 lúmenov (12 hodín) -> 8 lúmenov (55 hodín)

 

Použitie LED svietidla Fenix ??FD20 

Pre zapnutie stlačte vypínač umiestnený na konci svietidla. Pri zapnutej svietidle môžete kedykoľvek meniť režimy výkonu stlačením tlačidla (prepínajú sa cyklicky nízky - stredný - vysoký - turbo). Šírka kužeľa sa ovláda otáčaním krúžku na hlave svetlá.

Upozornenie     

Nerozoberajte zapečatené časti v hlave svietidla, poruší sa tým záruka.    

Vyberte batérie zo svietidla ak ho nebude dlhšiu dobu používať alebo ak je batéria už vybitá. Zabránite tým riziku vytečeniu batérií a následného poškodeniu svietidla.   

Ak sa ochranné gumené krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránená proti vode.    

Ak svietidlo bliká, neprepína na vyššiu režimy výkonu, alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov:        

Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich.        

Kontakty vnútri svetlá sú zanesené - očistite ich vatičkou namočenou v alkohole.        

Hlava, telo či zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite pevne hlavu aj koniec svietidla

 

K baterke je priložená šnúrka na zápästie, náhradné o-krúžok, náhradné krytka spínača, puzdro na opasok a dve alkalické batérie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.