Kit na prežitie Live Fire Original Survival kit LF06

Kód: LF06
Neohodnotené
€17 / ks
Skladom (5 ks)

Kit na založenie ohňa od amerického výrobcu Live Fire Gear

Detailné informácie

Podrobný popis

Live Fire Gear Original Fire Starter je veľmi praktický nástroj na založenie ohňa bez ohľadu na okolnosti. Ide v podstate o kovovú nádobu s vysoko horľavou troškou.

Skvelé na tejto súprave na prežitie je, že Fire Starter je dodávaný s kompaktným kresadlo. Ako taký budete okamžite vlastniť všetko, čo potrebujete na založenie ohňa.

Tento zapaľovač použijete otvorením veka. Čím viac ho otvoríte, tým väčší bude plameň, ktorý môžete použiť na založenie ohňa. Nožom alebo iným ostrým predmetom môžete povrch žltého horľavého materiálu zdrsniť, aby ste odkryli vlákna. Firesteelom, zapaľovačom alebo zápalkou zapálite horľavý materiál a nádobu s plameňom umiestnite pod nejaké drevo. Hneď ako drevo začne horieť a Váš oheň je správne zapálený, vyberte zapaľovač a zatvorte veko, aby ste ho uhasili. Pôvodný zapaľovač preto môžete používať častejšie, aby ste zapálili viac ohňov.

Horí v priemere 30 minút. Pretože sa veko otvára a zatvára, umožňuje vám ovládať potrebnú veľkosť plameňa. To vám tiež umožňuje šetriť zdroje a predĺžiť dobu horenia.

S posuvným horným vekom môže Live Fire v prípade potreby fungovať aj ako sviečka. Teplo, ktoré tento produkt vytvára, je extrémne horúce, čo mu umožňuje ľahko vyschnúť a zapáliť mokré drevo alebo tvrdé až ľahké trosky.

Pri blikaní častí plechovej nádoby sa Live Fire stáva signalizačným zariadením. Použitím funkcií produktov na vytvorenie požiaru môžete vytvoriť aj dymové signály na záchranu.

Vďaka elegantnému a kompaktnému dizajnu sa Live Fire ľahko zmestí do vrecka, kabelky, príručnej skrinky, škatule na náradie alebo batohu a možno ho ľahko pridať do pohotovostnej súpravy alebo tašky na odpočúvanie.

Live Fire je tiež užitočný v domácnosti pre tých, ktorí ťažko zapaľujú krby, grily, fajčiare, kachle na drevo, hromady horákov a ohniská na dvore.

Či už ste doma, na dvore, na turistike, kempovaní, turizmu, rybárčení, raftingu, kanoistike, lyžovaní, trekkingu, horskom bicykli, horolezectve, cestovaní alebo len na pikniku, Live Fire by ste mali mať vo vrecku alebo batohu!

Vyrobené v USA.

Dodatočné parametre

Kategória: OUTDOOR
Rozmery krabičky: 8 x 3,4 x 0,9 cm
Hmotnosť krabičky: 26 g
Krajina pôvodu: USA

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Live Fire Gear vytvorili dvaja profesionáli s odbornými znalosťami a skúsenosťami v situáciách prežitia. Adam Francis a Roger Fandrich sú mozgy za inovatívnymi technológiami a produktmi, ktorými sa Live Fire preslávil. Live Fire Gear vytvára skutočne praktické nástroje, ktoré vám pomôžu založiť oheň.