LED svietidlo Fenix PD32 XP-L

Kód: PD32XPL
Neohodnotené
Značka: FENIX
€61,90 / ks
1 - 4 týždne

Piata generácia svietidla Fenix ??PD32 XP-L ponúka extrémny svetelný tok až 900 lúmenov (ANSI) a úctyhodný dosvit až 240 metrov. Nadštandardného dosvitu (vzhľadom k veľkosti svietidla) bolo dosiahnuté použitím

Detailné informácie

Podrobný popis

LED svietidlo Fenix PD32 XP-L 

 

Piata generácia svietidla Fenix ??PD32 XP-L ponúka extrémny svetelný tok až 900 lúmenov (ANSI) a úctyhodný dosvit až 240 metrov. Nadštandardného dosvitu (vzhľadom k veľkosti svietidla) bolo dosiahnuté použitím špičkovej LED Cree XP-L HI (High Intensity), ktorá vytvára veľmi dobre zaostrený kužeľ. Svietidlo je možné napájať z dvoch jednorazových CR123A batérií alebo jedného vysokokapacitného li-ion 18650 akumulátora. Fenix ??PD32 XP-L disponuje siedmimi rôznymi režimami svietenia, ktoré umožňujú voliť medzi vysokým výkonom, dlhou výdržou (až 260 hodín) a zábleskovými režimy pre upútanie pozornosti a krízové ??situácie. Svietidlo je napájaná digitálne kontrolovaným konštantným prúdom pre zaručenie stáleho svetelného výkonu i pri znižovaní napätia v batériách (pri ich pozvoľnom vybíjaní). PD32 zaujme nielen kompaktné veľkosťou a obrovským výkonom, ale aj možnosťou pripevnenia káblového spínača Fenix ??AR102 či Fenix ??AER-02.

Môžeme ju preto odporučiť pre použitie v bezpečnostných zložkách aj pre bežné outdoorové a lovecké použitie.
Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

 


Parametre svietidla Fenix ??PD32 XP-L


  • Je použitá najnovšia verzia výkonnej LED Cree XP-L HI (High Intensity) so životnosťou 50000 hodín.
  • Celkom sedem režimov:režimy svietenia: 900 lúmenov (1,9 hodiny) -> 400 lúmenov (4 hodiny) -> 150 lúmenov (10,5 hodín) -> 50 lúmenov (37 hodín) -> 5 lúmenov (260 hodín)skryté zábleskové režimy: Stroboskop s premennou frekvenciou (900 lumenov) -> SOS signál (50 lúmenov)
  • Časy výdrže sú merané s nabíjacím li-ion akumulátorom 18650 s kapacitou 3400mAh.
  • Ochrana proti prehriatiu: prevádzka na turbo režim 900 lúmenov je obmedzený na 3 minúty v kuse, potom sa svietidlo samé prepne do režimu 400 lumenov, v tomto režime je prevádzka obmedzená na 30 minút v kuse, potom sa svietidlo prepne do režimu 150 lumenov.
  • Digitálne regulované pre konštantný jas.
  • Na napájanie je možné používať dve 3V jednorazové batérie typu CR123A alebo jednu nabíjaciu li-ion batériu typu 18650.
  • Ochrana proti náhodnému vloženiu batérie opačne (prepólovaniu).
  • Rozmery 12,95 cm (dĺžka) x 2,4 cm (priemer reflektora) x 2,26 cm (priemer tela).
  • Váha 77 gramov (bez batérií).
  • Vyrobené z leteckého tvrdeného hliníka, odolný povrch - Type III hard anodized.
  • Nárazuvzdorné pádom z výšky 1 meter.
  • Svietidlo má pamäť a zapne sa vždy v poslednom nastavenom režime (neplatí pre zábleskové režimy).
  • Lichobežníkové závity so zvýšenou odolnosťou voči opotrebovaniu.
  • Výrazné ryhovanie povrchu pre lepšie držanie, prevedenie zabraňuje otáčanie svietidla na nerovnej ploche.
  • Vodotesné podľa štandardu IPX-8 (testované pod vodou v hĺbke 2 metre).
  • Odnímateľná spona s titánovou povrchovou úpravou.
  • Tvrdená ultra čistá sklenená šošovka s antireflexným povrchom.
  • Hladký parabolický reflektor pre svetelný kužeľ s dosvitom 240 metrov (14400 cd).
  • Taktický vypínač na konci svetla (funkcia okamžitého zapnutia / vypnutia - momentary on / off).
  • Ku svietidlu je priložená šnúrka na zápästie, puzdro na opasok, náhradné o-krúžky a gumový kryt spínača.
  • Batérie nie sú súčasťou balenia.


Použitie


Pre zapnutie stlačíte vypínač umiestnený na konci svietidla. Stlačením bočného tlačidla u hlavy svetla môžete kedykoľvek počas prevádzky prepínať medzi režimami výkonu. Pre prepnutie do stroboskopického režimu pridržte bočné tlačidlo približne 0,5 sekundy, ďalej krátko stlačte pre prepnutie do SOS režimu. Svietidlo si pamätá posledný nastavený režim výkonu, okrem SOS a 
stroboskopu.

 

 

 

Upozornenie


Nerozoberajte sami zapečatenú časť v hlave svietidla, poruší sa tým záruka.Používajte len kvalitné 3V CR123A batérie a 18650 li-ion akumulátory, aby nedošlo k poškodeniu svietidla napríklad z dôvodu úniku látok z batérie.Ak sa ochranné gumené krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránená proti vode.Ak svietidlo bliká, neprepína na vyššiu režimy výkonu, alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov:Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich.Kontakty vnútri svetlá sú zanesené - očistite ich vatičkou namočenou v alkohole.Hlava, telo či zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite pevne hlavu aj koniec svietidla.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.