Fenix nabíjacia lucerna CL20RYL žltá

Kód: CL20RYL
Neohodnotené
Značka: FENIX
€39,90 / ks
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Fenix ??CL20R je praktický nabíjací prenosný lampáš, ktorý môžete použiť pre osvetlenie miestnosti, stanu či pracovného stola. Šestnásť vysoko jasných diód ukrytých pod polguľovým difuzérom poskytuje svetelný tok až 300 lúmenov (ANSI) s neutrálnym odtieňom bieleho svetla. Výhodou tohto odtieňa svetla je prirodzenejšie a kontrastnejšie podanie farieb v prírode. Napájanie zabezpečuje zabudovaný lítium-polymérový akumulátor, ktorý sa dobíja cez micro-USB konektor (súčasť balenia je USB nabíjací kábel) . Lucerna ponúka celkom šesť režimov svietenia vrátane červeného svetla, ktoré nenarušuje adaptáciu očí na tmu.

Lucerna je tiež vybavená funkciou predĺženie výdrže. Pri dlhšom použití v režimoch turbo (300 lúmenov), vysoký (130 lúmenov) a stredné (40 lumenov) lucerna postupne znižuje výkon v malých krokoch pre dosiahnutie dlhšej doby svietenia.

Spodná strana lucerny je opatrená závesným okom a silným magnetom, takže ju možno ľahko zavesiť alebo upevniť na čokoľvek železného. Vďaka kompaktným rozmerom a váhe 91 gramov vrátane akumulátora je lampáš vhodná zvlášť pre turistiku.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) určenej v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

Šesť režimov výkonu: 300 lúmenov (6 hodín) -> 130 lúmenov (12 hodín) -> 40 lúmenov (20 hodín) -> 1 lumen (200 hodín) -> červené LED 1,5 lumenu (100 hodín) -> červené blikanie 1,5 lumena

Použitie Fenix ??CL20R

Pre zapnutie či vypnutie podržte bočné tlačidlo stlačené po dobu 1 sekundy. Štyri stupne výkonu sa prepínajú stlačením tlačidla, červené svetlo sa aktivuje dvojitým rýchlym stlačením tlačidla. Pre aktiváciu červeného blikania najskôr zapnite červené svetlo a potom stačí raz stlačiť tlačidlo.

Nabíjanie - odklopte gumovú krytku micro USB konektora na boku lampy a pomocou priloženého USB káblu ju zapojte do počítača, sieťového USB adaptéra alebo USB adaptéra do auta. Na nabíjanie je možné prípadne použiť aj ľubovoľnú nabíjačku na mobilný telefón s micro USB konektorom. Počas nabíjania svieti bočné tlačidlo na červeno a po plnom nabití sa rozsvieti zeleno. Po nabití svetlá opäť dôkladne utesnite nabíjací konektor pomocou gumovej krytky. Nabíjanie plne vybitého akumulátora trvá cca 1,6 hodiny. V núdzi možno lampu používať aj počas nabíjania, dostupné však bude len režimy 1 lumen a 40 lumenov.

Indikácia stavu nabitia batérie: Po krátkom stlačení tlačidla (lucerna musí byť vypnutá) sa aktivuje na 3 sekundy LED indikátor v tlačidle. Ak indikačná dióda svieti zeleno je batéria nabitá na viac ako 85%. Zelené blikanie znamená 50-85% kapacity. Ak svieti na červeno, je nabitá na 20-50%. Červené blikanie značí, že zostáva menej ako 20% kapacity batérie.

 

Upozornenie

Nerozoberajte sami zapečatené časti, poruší sa tým záruka. Ak lucerna bliká, neprepína na vyššie režimy výkonu alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov:Akumulátor je vybitý - nabite ho.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.