Sekera Spyderco Genzow Hatchethawk H02

Kód: SCH02
Neohodnotené
Značka: SPYDERCO
€450 –13 %
Spyderco Genzow Hatchethawk
€450 –13 % €389 / ks
1 - 4 týždne

Spyderco Genzow Hatchethawk H02 sekerka

Detailné informácie

Podrobný popis

Genzow HatchetHawk je v krátkosti hybrid medzi sekerou a tomahawkom, s impozantnými vlastnosťami. Hlava je kovaná z tvrdej nástrojovej ocele 5160, pričom je precízne tepelne spracovaná, aby sa zabezpečil optimálny výkon, pri všetkých polohách použitia.

Genzow HatchetHawk, navrhnutý nemeckým outdoorovým nadšencom a historikom Martinom Genzowom, je všestranný, vysokovýkonný úžitkový tomahawk, ktorý v sebe spája najlepšie vlastnosti tradičnej sekery Francesca Frankish, klasickej fúzatej sekery a tomahawku a vyjadruje ich dynamickou fúziou stará škola remeselného spracovania a najmodernejších materiálov a inžinierstva.

Hlava HatchetHawk je zápustkovo kovaná z tvrdej nástrojovej ocele 5160, starostlivo tepelne spracovaná, aby sa zabezpečil optimálny výkon všetkých jej pracovných plôch, a ručne opracovaná podľa náročných špecifikácií pri zachovaní mierne rustikálneho charakteru výkovku. Jeho fúzatý profil, vyvýšená špička a mierne zošikmený uhol ostria poskytujú dlhú pracovnú hranu, ktorá je ideálna na sekanie aj detailné rezanie. Kladivo vyniká pri úlohách, ktoré vyžadujú sústredený úder namiesto ostrej hrany a pomáha vytvárať výnimočnú rovnováhu, ktorá maximalizuje výkon nástroja.

Rukoväť HatchetHawk je vyrobená z polypropylénového plastu vstrekovaného na pevné hliníkové jadro a má oválny prierez a vedecky tvarovaný tvar, ktorý zaisťuje maximálny prenos energie a vynikajúcu kontrolu.

Keď sa HatchetHawk nepoužíva, je chránený ručne vyrobeným ťažkým koženým puzdrom s koženým remienkom na patentku. Slučka na zadnej strane puzdra umožňuje pohodlné nosenie na opasku, zatiaľ čo priechodky v tele puzdra prijmú šnúrku alebo popruh na nosenie cez rameno ako klasický baldric.

Dodatočné parametre

Kategória: Sekery
Celková dĺžka: 40,2 cm
Dĺžka čepele: 15,6 cm
Dĺžka ostria: 7 cm
Hmotnosť: 712 g
Hrúbka čepele: 7,8 mm
Krajina pôvodu: USA
Material čepele: 5160
Materiál rukoväte: Polypropylén + hliník
Puzdro: Kožené

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Spyderco je moderná značka, ktorá je priekopníkom mnohých inovácií nožov, ktoré dnes poznáte. Spyderco Knives založil Sal Glesser a jeho manželka Gail. C01 nebol len prvý vreckový nôž Spyderco – bol to aj prvý sériový nôž s vreckovou sponou a kruhovou dierkou™. Dizajny zostali odvtedy známe, ale materiály a prístup sa neustále vyvíjali.

Round Hole™ – tiež známy ako „Spydie Hole“, tento prelomový dizajn vytváral vlny pre jeho ľahké otváranie.

Metalurgia — Spyderco bola prvá firma, ktorá použila práškovú metalurgiu pri výrobe nožov. K dnešnému dňu je Spyderco často prvým, kto používa najnovšie super ocele.

Inovácia — Spyderco je viac než len spoločnosť vyrábajúca nože. Vždy zostávajú verní svojej identite bez toho, aby sa báli zvýšiť latku, pokiaľ ide o výrobu, dizajn a materiály.