Mechanix TAA M-Pact 3 Glove XL

Kód: MP3-55-011
Neohodnotené
Značka: MECHANIX WEAR
€48 / ks
Skladom (>5 ks)

Mechanix TAA M-Pact 3 Glove:     Vysoká ochrana hánokVďaka rukaviciam TAA M-Pact 3 sa budete cítiť, že môžete dosiahnuť viac ako inokedy. Tieto vysoko špecializované rukavice kombinujú vlastnosti rukavíc M-Pact ® a

Detailné informácie

Podrobný popis

Mechanix TAA M-Pact 3 Glove XL:    Vysoká ochrana hánok


Vďaka rukaviciam TAA M-Pact 3 sa budete cítiť, že môžete dosiahnuť viac ako inokedy. Tieto vysoko špecializované rukavice kombinujú vlastnosti rukavíc M-Pact ® a M-Pact ® 2 s tým rozdielom, že sú v nich pridané lisované kevlarové vložky v oblasti hánok. Táto kevlarová ochrana spolu s pomocou termálnej plastickej gumy absorbuje energiu a ochraňuje prsty vďaka anatomicky tvarovanej viacvrstvovej kože. Ochrana dlane je zaručená s penovou podložkou EVA.

Tabulku veľkostí nájdete v karte "STIAHNUŤ"

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Mechanix rukavic  nie sú len pre mechanikov, sú ideálne pre bezpečnostný personál, vojenské použitie, outdoorových nadšencov alebo kohokoľvek, kto potrebuje dobrú ochranu rúk. Rukavice Mechanix sú vyrobené tak, aby prekonali vaše očakávania od prispôsobenia sa rukám až po funkciu, vďaka čomu je spoločnosť lídrom na trhu vysokovýkonných pracovných rukavíc.