Mechanix M-Pact 2 Covert Glove S

Kód: MP2-55-008 S
Neohodnotené
Značka: MECHANIX WEAR
€41 / ks
1 - 4 týždne

Mechanix M-Pact 2 Covert Glove:    Heavy Duty ProtectionPre vynikajúcu ochranu a perfektné nosenie vyskúšajte rukavice M-PACT 2. Anatomicky tvarované rukavice s pokročilými funkciami, ktoré zahŕňajú zúžené otvory pre

Detailné informácie

Podrobný popis

Mechanix M-Pact 2 Covert Glove S: Heavy Duty Protection


Pre vynikajúcu ochranu a perfektné nosenie vyskúšajte rukavice M-PACT 2. Anatomicky tvarované rukavice s pokročilými funkciami, ktoré zahŕňajú zúžené otvory pre prsty spolu s neoprénovými manžetami a priestormi medzi prstami zaručujú bezproblémové nosenie. Z vrchnej strany rukavice v oblasti prstov sa nachádzajú anatomicky tvarované lisované gumové pláty. Súčasťou je aj penová podložka EVA. Oblasť zápästia chránia z vrchnej strany rebrované vankúšiky a zdola ho spevňuje zaťahovacia guma so suchým zipsom.


Tabulku veľkostí nájdete v karte "STIAHNUŤ"

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Mechanix rukavic  nie sú len pre mechanikov, sú ideálne pre bezpečnostný personál, vojenské použitie, outdoorových nadšencov alebo kohokoľvek, kto potrebuje dobrú ochranu rúk. Rukavice Mechanix sú vyrobené tak, aby prekonali vaše očakávania od prispôsobenia sa rukám až po funkciu, vďaka čomu je spoločnosť lídrom na trhu vysokovýkonných pracovných rukavíc.