Rukavice Mechanix M-Pact Covert Glove S

Kód: MPT-55-008 S
Neohodnotené
Značka: MECHANIX WEAR
€34,90 / ks
1 - 4 týždne

Mechanix M-Pact Covert Glove:     Ochrana proti nárazomRukavice M-Pact Covert ponúkajú kompletné pokrytie a ochranu rúk, keďže sú vybavené novým pogumovaným úchytom na palci, tiež na ukazováku a dlani. Spoje v miestach

Detailné informácie

Podrobný popis

Mechanix M-Pact Covert Glove S:    Ochrana proti nárazom


Rukavice M-Pact Covert ponúkajú kompletné pokrytie a ochranu rúk, keďže sú vybavené novým pogumovaným úchytom na palci, tiež na ukazováku a dlani. Spoje v miestach kĺbov pre prsty sú spájané princípom gumových vankúšikov pomocou ultrazvukovej energie. Špeciálne skrytý penový prvok Poron XRD sa nachádza v oblasti dlane. Tento špeciálny prvok pohltí oveľa viac otrasov a vibrácií ktoré sú charakteristické pre niektoré náročné úlohy ako jeho hrubší konkurent penová podložka EVA. S dvojitým prešívaním a dvojitými vrstvami v kritických častiach, elastanovým zvrškom Trek Dry a zapínaním na suchý zips v oblasti zápästia zabezpečujú týmto rukaviciam trvanlivosť, výbornú funkčnosť a vašim rukám perfektnú ochranu.


Tabulku veľkostí nájdete v karte "STIAHNUŤ"

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Mechanix rukavic  nie sú len pre mechanikov, sú ideálne pre bezpečnostný personál, vojenské použitie, outdoorových nadšencov alebo kohokoľvek, kto potrebuje dobrú ochranu rúk. Rukavice Mechanix sú vyrobené tak, aby prekonali vaše očakávania od prispôsobenia sa rukám až po funkciu, vďaka čomu je spoločnosť lídrom na trhu vysokovýkonných pracovných rukavíc.