Fenix nabíjacie svietidlo UC30 XP-L čierna

Kód: UC30XPLBL
Neohodnotené
Značka: FENIX
€59,90 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Druhá generácia vreckovej nabíjacej baterky Fenix UC30 ponúka svetelný tok až 1000 lúmenov (ANSI) a dosvit až 253 metrov. Vyššieho výkonu a dosvitu dosahuje vďaka osadeniu najmodernejšej LED Cree XP-L HI. Balíček obsahuje aj nabíjateľnú lítium-iónovú akumulátorovú batériu 18650 s kapacitou 2600 mAh, ktorá sa priamo nabíja v lampe cez bočný konektor USB. Alternatívne môže byť lampa napájaná dvoma jednorazovými CR123A batériami. Svietidlo UC30 disponuje šiestimi rôznymi režimami svietenia, ktoré umožní voliť medzi vysokým výkonom a dlhou výdržou (až 150 hodín), nechýba ani stroboskopické záblesky pre krízové situácie. Svietidlo je napájané digitálne regulovaným konštantným prúdom pre zaručenie stáleho svetelného výkonu i pri znižovaní napätia v batériách (pri ich pozvoľnom vybíjaní). Zobrazuje sa aj stav nabitia batérie. Tento model je vhodný pre každého, kto hľadá najlepší pomer veľkosti, ceny a výkonu.

Všetky parametre baterky (svetelný tok, doba svietenia na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) sú merané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009 Flashlight Basic Performance Standard.

 

Použitie

Z výroby môže byť vnútri svietidla na akumulátore čierna izolačné krytka. Pred prvým použitím ju vyberte z batérie.

Pre zapnutie či vypnutie podržte bočné tlačidlo približne 0,5 sekundy. Režimy napájania môžete kedykoľvek počas prevádzky prepínať stlačením bočného tlačidla. Pre prepnutie do zábleskového režimu pridržte bočné tlačidlo približne 1 sekundu.

Ovládacie tlačidlo je možné zamknúť, aby sa zabránilo jeho zapnutiu, napríklad pri preprave v batožinovom priestore – dvakrát rýchlo (do 0,5 sekundy) stlačte ovládacie tlačidlo. Ak chcete odomknúť, rýchlo stlačte dvakrát.

 

Nabíjanie

Odpojte gumový kryt konektora nabíjania na bočnej strane lampy a pripojte dodaný kábel do lampy (konektor micro-USB), zapojte druhý koniec kábla do počítača alebo USB adaptéra do elektrickej zásuvky alebo do auta (nie je súčasťou dodávky). Počas nabíjania sa bočné tlačidlo rozsvieti načerveno a rozsvieti sa zelene, keď je úplne nabité. Po nabití svetlá opäť dôkladne utesnite nabíjací konektor pomocou gumovej krytky. Nabíjanie plne vybitého akumulátora trvá cca 3 hodiny. V núdzi je možné svetlo používať aj počas nabíjania, dostupný však bude len režim 50 lumenov.

Indikácia stavu nabitia batérie: Po krátkom stlačení tlačidla (svietidlo musí byť vypnutá) sa aktivuje LED indikátor v tlačidle. Ak je kontrolka zelená, batéria je nabitá na viac ako 85%. Zelené blikanie znamená 50-85% kapacity. Ak je červená, účtuje sa 25-50%. Červené blikanie indikuje, že zostáva menej ako 25% kapacity batérie.

Upozornenie na vybitý akumulátor – bočné tlačidlo začne blikať na červeno a svetlo postupne automaticky prepne do najnižšieho režimu.

Obsah balenia: šnúrka na zápästie, puzdro na opasok, akumulátor Fenix ??18650 s kapacitou 2600 mAh, USB kábel, náhradné o-krúžky, dve náhradné krytky micro-USB konektora.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.