Svietidlo do výbušného prostredia Fenix SE10

Kód: SE10
Neohodnotené
Značka: FENIX
€44,90 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Profesionálne svietidlo Fenix ??SE10 s certifikáciou ATEX / IEC pre použitie vo výbušnom prostredí. Svietidlo je napájaná tromi tužkovými (AA) batériami a poskytuje svetelný tok až 100 lúmenov. Telo svietidla je vyrobené z antistatické plastu pre vysokú odolnosť a nárazuvzdornosť. Svietidlo je určené najmä pre hasičov, záchranárov, použitie v chemických prevádzkach a ďalších oblastiach, kde nemožno použiť bežné svetlá. Svietidlo nie je určené pre použitie v baniach. 

Certifikáty   

Použiteľné v zónach 0-2 výbušných plynov a 20-22 výbušného prachu    

Plné znenie certifikátu: II 1G Ex ia IIC T4 Ga / II 1D Ex ia IIIC T135 ? Da 

Parametre svietidla    

Jeden režim výkonu: 100 lúmenov (12,8 hodín).    

Používa tri tužkové (AA) batérie. Výrobca dôrazne odporúča používať tieto typy batérií, ktoré boli výrobcom preverené: ENERGIZER E91, DURACELL MN1500 a RAYOVAC 815    

Ochrana proti náhodnému vložení batérie obrátene (prepólovaniu).    

Vyrobené z pevného antistatické plastu.    

Ryhovanie povrchu pre lepšie držanie.   

Použitie

Baterka sa zapína a vypína tlačidlom na konci. Pre okamžité rozsvietenie tlačidlo namáčknite. Pre výmenu batérií najprv povoľte bezpečnostú skrutku priloženým imbusom a potom odskrutkujte hlavu svietidla. Potom vložte batérie podľa diagramu na tele svietidla. Po zaskrutkovaní hlavy svietidla ju zaistite bezpečnostnou skrutkou.

 

Upozornenie     

Všetky servisné zásahy a výmenu batérií vykonávajte mimo výbušné prostredie! Nikdy nemiešajte batérie rôznych výrobcov, rôzneho veku či rôzneho stupňa vybitia. Pri dlhodobom skladovaní doporučujeme batérie vybrať zo svietidla, aby nedošlo k ich prípadnému vytečeniu a poškodeniu svietidla. Ak sa ochranné gumené krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránené proti vode. Ak svietidlo bliká alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov: Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich. Kontakty vnútri svetlá sú zanesené - očistite ich handričkou namočenou v alkohole. Telo svietidla je uvoľnené, dotiahnite ho.

Súčasťou balenia sú tri tužkové alkalické batérie Energizer, ktoré sú schválené pre použitie vo svietidle, imbus, náhradný o-krúžok

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.