Fenix svietidlo LD12 (320 lumenov)

Kód: LD12G2V2
Neohodnotené
Značka: FENIX
€51,90 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Štvrtú generáciu svietidla Fenix ??LD12 je možné napájať jednou tužkovou AA batériou, alebo Li-ion akumulátorom typu 14500, s ktorým ponúka svetelný tok až 320 lúmenov (ANSI) dosvit 135 metrov. Ako svetelný zdroj je použitá moderná LED Cree XP-G2 R5 s teplejším odtieňom svetla. Svietidlo disponuje piatimi rôznymi režimami osvetlenia, ktoré umožňujú voliť medzi vysokým výkonom a dlhou výdržou (až 60 hodín). Svietidlo je napájané digitálne regulovaným konštantným prúdom pre zaručenie stáleho svetelného výkonu i pri v znižovaní napätia v batériách (pri ich pozvoľnom vybíjaní). Fenix ??LD12 je univerzálne ručné svietidlo vhodné pre každodenné nosenie, do prírody či na turistiku.

Všetky parametre svietidla (svetelný tok, doba prevádzky batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuodolnosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

 

5 režimov výkonu:

merané s Li-ion akumulátorom 14500 s kapacitou 800 mAh: 320 lúmenov (1 hodina) -> 70 lúmenov (3,5 hodiny) -> 30 lúmenov (11 HODÍN) -> 5 lúmenov (50 HODÍN) -> Strobe (zábleskový režim )

merané s AA akumulátorom NiMH o kapacite 2500 mAh: 150 lúmenov (1,75 hodiny) -> 70 lúmenov (5,7 hodiny) -> 30 lúmenov (13 HODÍN) -> 5 lúmenov (60 HODÍN) -> Strobe (zábleskový režim )

merané s pribalenou alkalickou batériou AA: 150 lúmenov (0,8 hodiny) -> 70 lúmenov (3 hodiny) -> 30 lúmenov (9,7 hodiny) -> 5 lúmenov (40 HODÍN) -> Strobe (zábleskový režim)

 

Použitie

 

Pre zapnutie stlačíte vypínač umiestnený na konci svietidla, pre okamžitú aktiváciu tlačítko namáčknite. Stlačením bočného tlačítka pri hlave svietidla môžete kedykoľvek počas prevádzky prepínať medzi režimami výkonu. Pre prepnutie stroboskopického režimu pridržte bočné tlačidlo približne 1 sekundu.

 

 Upozornenie

 

Nerozoberajte sami zapečatenú časť v hlave svietidla, poruší sa tým záruka.

Vyberte batérie zo svietidla, pokiaľ ho nebudete dlhšiu dobu používať, alebo ak je batéria vybitá. Zabránite tým poškodeniu svietidla napr. vytečenou batériou.

Ak sa ochranné gumové krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky je treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránené proti vode.

Ak svietidlo bliká, neprepína na vyššie režimy výkonu alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledujúcich dôvodov: Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich. Kontakty vnútri svietidla sú zanesené - očistite ich vatičkou namočenou v alkohole. Hlava, telo alebo zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky dotiahnite pevne hlavu aj koniec svietidla.

K svietidlu je priložená šnúrka na zápästie, jednorazová alkalická batéria, náhradné o-krúžky.

Dodatočné parametre

Kategória: BATERKY
Dĺžka: 102,5 mm
Dosvit: 135 m
Hmotnosť [g]: 56 g (bez batérie)
Materiál: letecký tvrdený hliník T6
Max výdrž: 60 hodín
Max výkon: 320 lumenov
Napájanie: 1x AA, 1x 14500
Nárazuvzdornosť: z výšky 1 m
Počet režimov: 5
Priemer hlavy: 2,05 cm
Priemer tela: 2,15 cm
Svetelný zdroj: Cree XP-G2
Vodotesnosť: IP68 (ponor 2 m)
Životnosť: 50000 hodín

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.