Taktické svietidlo Fenix TK09 XP-L

Kód: TK09XPL
Neohodnotené
Značka: FENIX
€64,90 / ks
1 - 4 týždne

Nová generácia obľúbeného taktického svietidla Fenix ??TK09 XP - L ponúka jednoduché ovládanie a svetelný tok až 900 lúmenov ( ANSI ) . Je osadené špičkovou LED Cree XP - L HI ( High Intensity ) , vďaka ktorej

Detailné informácie

Podrobný popis

Taktické LED svietidlo Fenix TK09 XP-L 

 

Nová generácia obľúbeného taktického svietidla Fenix ??TK09 XP - L ponúka jednoduché ovládanie a svetelný tok až 900 lúmenov ( ANSI ) . Je osadené špičkovou LED Cree XP - L HI ( High Intensity ) , vďaka ktorej dosvieti až do úctyhodnej vzdialenosti 310 metrov . Svietidlo je napájané digitálne kontrolovaným konštantným prúdom pre zaručenie stáleho svetelného výkonu i pri znižovaní napätia v batériách ( pri ich pozvoľnom vybíjaní ) . Na napájanie je možné použiť dva typy batérií - jednorazové lítiové CR123A alebo li- ion akumulátor 18650.

Solídny a vodeodolný design predurčuje toto taktické svetlo primárne pre drsné vonkajšie podmienky a pre použitie v bezpečnostných zložkách , pri vyhľadávaní , záchranných akciách a pre poľovníctvo.

Všetky parametre svietidla ( svetelný tok , doba prevádzky na batérie, vodotesnosť , dosvit a nárazuvzdornosť ) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009 .

 

 

Parametre svietidla Fenix ??TK09 XP-L

 

  • Je použitá výkonná LED Cree XP-L HI so životnosťou 50000 hodín.
  • Štyri režimy výkonu: 900 lúmenov (1,4 hodiny) -> 450 lúmenov (4,9 hodiny) -> 50 lúmenov (37 hodín) -> Stroboskop (900 lúmenov).
  • Časy výdrže sú merané s nabíjacím li-ion akumulátorom typu 18650 s kapacitou 3400 mAh.
  • Vysoko efektívny hladký reflektor pre svetelný kužeľ s dosvitom až 310 metrov (24000 cd).
  • Elektronika s digitálnou konštantnou reguláciou výkonu a ochranou proti opačnému vloženiu batérií.
  • Ochrana proti prehriatiu, po 5 minútach prevádzky na plný výkon sa svietidlo prepne do druhého najvyššieho režimu.
  • Upozornenie na vybité batérie.
  • Na napájanie je možné použiť dve 3V lítiové batérie CR123A alebo jeden nabíjací vysokokapacitný li-ion akumulátor 18650.
  • Rozmery 13 cm (dĺžka) x 3,4 cm (priemer hlavy) x 2,35 cm (priemer tela).
  • Váha 105 gramov (bez batérií).
  • Pevná konštrukcia tela z leteckého tvrdeného hliníka.
  • Odolný ťažko poškrábatelný povrch - Type III hard anodized.Nárazuvzdorné pádom z výšky 1 meter.
  • Vodotesné podľa štandardu IPX-8 (testované pod vodou v hĺbke 2 metre po dobu 30 minút).
  • Tvrdená ultra čistá sklenená šošovka s antireflexným povrchom.
  • Taktický vypínač na konci svetla (funkcia okamžitého zapnutia / vypnutia namačknutím).
  • Lichobežníkové závity vysoko odolné voči opotrebeniu.
  • Ku svietidlu je priložená šnúrka na zápästie, náhradné o-krúžok a puzdro na opasok.
  • Batérie nie sú súčasťou balenia.
  • Ako voliteľné príslušenstvo je možné dokúpiť: káblový spínač AR102, káblový spínač AER-02, červený filter, zelený filter, modrý filter, biely difuzér AOD-M, dopravný kužeľ AOT-M, lucernový nadstavec TK.
  • So svietidlom je kompatibilné aj nasledujúce príslušenstvo: držiak na bicykel, držiak na bicykel Fenix, montáž na zbraňovú lištu ALG-01, magnetická montáž na hlaveň, montáž svietidla na optiku.

 

 

Použitie


Pre zapnutie stlačte vypínač umiestnený na konci svietidla, pre okamžitú aktiváciu tlačidlo jemne stlačte. Jedným stlačením tlačidla sa svetlo vždy zapne do najvyššieho režimu. Opakovaným stláčaním tlačidla možno cyklovať režimy v poradí 900 -> 450 -> 50 -> Stroboskop, dotlačením tlačidla potvrdíte výber zvoleného svetelného režimu.
Upozornenie na vybité batérie - svietidlo postupne automaticky prepne do najnižšieho režimu a každých päť minút 3x zabliká.

 


Upozornenie


Používajte len kvalitné 3V CR123A batérie alebo chránené 3.7V lítium iónové akumulátory 18650, aby nedošlo k poškodeniu svietidla napríklad z dôvodu úniku látok z batérie.Vkladajte batérie kladným pólom smerom k hlave svietidla.Ak sa ochranné gumené krúžky po dlhšej dobe používania javia poškodené, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Dodržiavaním týchto pravidiel bude svietidlo správne chránená proti vode.Ak svietidlo bliká, neprepína na vyššiu režimy výkonu, alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov:Batérie sú takmer vybité - vymeňte ich.Kontakty vnútri svetlá sú znečistené - očistite ich vatičkou namočenou v alkohole.Zadná časť svietidla je uvoľnená - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.