Puzdro Fenix ALP-MT pre svietidlá -black

Kód: ALPMTBLACK
Neohodnotené
Značka: FENIX
€12,95 / ks
1 - 4 týždne

Univerzálne puzdro Fenix ??ALP - MT je vyrobené z materiálu Cordura 700D . Tento materiál je vysoko trvanlivý , odolný voči roztrhnutiu a oteru . Puzdro je vhodné pre svietidlá s dĺžkou cca 12 - 15,5 centimetrov a

Detailné informácie

Podrobný popis

Univerzálne puzdro Fenix ??ALP - MT je vyrobené z materiálu Cordura 700D . Tento materiál je vysoko trvanlivý , odolný voči roztrhnutiu a oteru . Puzdro je vhodné pre svietidlá s dĺžkou cca 12 - 15,5 centimetrov a priemerom reflektora do 4 centimetrov , ďalej je možné v puzdre nosiť zatváracie nože , Multináradie a ďalšie príslušenstvo do rovnakej maximálnej veľkosti . Dĺžka preklopu je nastaviteľná , takže možno puzdro prispôsobiť presne na dĺžku vášho svietidla resp . iného príslušenstva .

 


Parametre púzdra

 

  • Kvalitná odolná konštrukcia .
  • Hmotnosť 60 gramov .
  • Rozmery púzdra : 16 x 5 x 4 cm
  • Puzdro je k dispozícii v troch farebných prevedeniach .
  • Možno použiť napríklad so svietidlami Fenix ??E20 , Fenix ??E25 , Fenix ??E35 , LD12 , Ld22 , PD32 , PD35 , TK09 , TK15C , Fenix ??TK16 , UC30 , Fenix ??UC35 , SD10 ( iba reflektorom hore ) .

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.