Prívesok na puzdro Casström Dangler No.3 čierny 10102

Kód: CI10102
Neohodnotené
Značka: CASSTRöM
€23 / ks
Skladom (2 ks)

Záves na puzdro na nôž

Detailné informácie

Podrobný popis

Mnohí Casström zákazníci mali požiadavku na predĺženú slučku na opasok, "háčik" tak, aby bol nôž ľahko prístupný aj keď nosíte bundu alebo veľký batoh s bedrovým pásom.

S Danglerom je tiež ľahké sadnúť si bez toho, aby sa nôž dostal do cesty. Keď sa prívesok zavesí môže byť ohnutý vo výške bedrového kĺbu, robí nôž veľmi pružným, ak ho ukotvíte na nohu, môžete bežať, stúpať a ohýbať sa takmer bez toho, aby ste si všimli nôž.

Špeciálne navrhnutý D-krúžok môže byť použitý aj pre mnoho ďalších vecí.

Kožený záves na puzdro noža s čiernou karabínou. Záves umožňuje nízke zavesenie noža, takže k nožu sa ľahko dostanete aj keď máte dlhú bundu, prípadne batoh s bedrovým pásom. Takisto, vďaka závesu, nôž nezavadzia pri sedení. Karabína je vyrobená z 8 mm hrubého hliníka. Záves je vyrobený z prírodne činenej kože čiernej farby a je vhodný pre opasky do hrúbky 5 cm. Karabína je vhodná pre puzdra so závesom šírky max. 3,4 cm.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Dizajn nožov Casstrom má korene v škandinávskej tradícii výroby nožov s modernizovanými prvkami na základe spätnej väzby od používateľov. Špičková oceľ, ergonomické rukoväte a inovatívne púzdra sú typickými prvkami noža Casstrom.