Maxpedition CHUBBY Pocket Organizer Black

Kód: MXPT1311B
Neohodnotené
Značka: MAXPEDITION
€66,90 / ks
1 - 4 týždne

Stále niečo hľadáte po vreckách? Alebo vás štve, že máte v batohu rozhádzaných veľa maličkostí. Tak na tieto problémy je ideálny vreckový organizér a ak máte tých vecí naozaj veľa tak je jasnou voľbou organizér

Detailné informácie

Podrobný popis

Maxpedition CHUBBY Pocket Organizer Black


Stále niečo hľadáte po vreckách? Alebo vás štve, že máte v batohu rozhádzaných veľa maličkostí. Tak na tieto problémy je ideálny vreckový organizér a ak máte tých vecí naozaj veľa tak je jasnou voľbou organizér Chubby od firmy Maxpedition.
Puzdro je možné vďaka dvojcestnému zipsu od firmy YKK úplne otvoriť, čo značne uľahčuje manipuláciu. Po otvorení na jednej strane uvidíme veľké množstvo pružných pútok a druhá strane je celá pokrytá suchým zipsom. Spoločne s Chubby je dodávané univerzálne puzdro na pištoľ a puzdro na pištoľový zásobník a obe puzdra sa prichytávajú na suchý zips, takže si ich môžete pripnúť do Chubby alebo si tam dať iné púzdra podľa potreby.

  • Prvotriedna kvalita spracovania    
  • Rozmery: 22,9 x 17,8 x 7,6 cm    
  • Držadlo pre jednoduché prenášanie    
  • PALS väzba na zadnej strane, MOLLE kompatibilný    
  • Množstvo pútok pre najrôznejšie vybavenie     
  • Prepracovaný dizajn

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Spoločnosť Maxpedition bola založená v roku 1988 ako malá dielňa vyrábajúca nylonové vybavenie pre vojenské účely. Maxpedition využíva najkvalitnejšie materiály a zahŕňa precízne spracovanie, pričom sleduje užívateľsky najprívetivejší dizajn. Hlavné sídlo spoločnosti sa nachádza v Gardene v Kalifornii.