Bonowi teleskopický obušok EKA 51

Kód: 0411801
Tip
Neohodnotené
Značka: BONOWI
€165 / ks
1 - 4 týždne

Teleskopický obušok EKA Bonowi s dĺžkou 51cm

Detailné informácie

Podrobný popis

EKA - Premium produkt od firmy BONOWI®

Vďaka 30-ročným skúsenostiam spoločnosti Bonowi je Bonowi EKA absolútne výnimočným produktom na globálnom trhu s obuškami. Výrazný nárast počtu útokov na policajných dôstojníkov, prípady odmietania zatknutia a všeobecné zvýšenie agresie v policajných zásahoch si vyžadujú zdroje, ktoré sú pre danú situáciu primerané.

EKA obušok bez problémov vyplní medzeru, ktorá existuje medzi jednoduchým fyzickým útokom a používaním strelných zbraní.

 

Praktické použitie:

Tento obušok je možné otvoriť miernym otáčaním od zápästia, ako aj potiahnutím špičky. Po zatlačení uvoľňovacieho tlačidla na zadnej strane rukoväte sa zatvára. Nárazová energia je absorbovaná rukoväťou z gumového odliatku a klznými krúžkami pri prechode medzi jednotlivými časťami. Posuvné krúžky tiež umožňujú tiché otváranie a zatváranie obušku (bez hluku z brúsenia kovov, bez chvenia) bez odrazového efektu. K dispozícii v štyroch dĺžkach.

 

Balenie obsahuje obušok bez puzdra.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Obušky
Celková dĺžka: 51 cm
Dĺžka zasunutého obušku: 21 cm
Priemer: 2,8 cm
Materiál: oceľ 42CrMo4 + guma
Tvrdosť: 55 HRC
Povrchová úprava: čierny chróm
Hmotnosť: 535 g
Krajina pôvodu: Nemecko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Už viac ako 30 rokov je Bonowi úspešným dodávateľom pre policajné a bezpečnostné služby po celom svete. Hlavný tím funguje už od založenia spoločnosti a každoročne ho dopĺňajú noví kolegovia, ktorí sa svojimi nápadmi a nasadením starajú o to, aby sa neustále zlepšovali.