ESP Teleskopický obušok kompaktný 21'' HS kalený chróm

Kód: TO050
Neohodnotené
Značka: ESP
€26,40 / ks
Vypredané

Kompaktná celokovová verzia teleskopického obušku ESP je určená najmä pre celodenné skryté nosenie. Vďaka svojim výrazne zredukovaným rozmerom je vhodný pre všetky príslušníkmi ozbrojených zložiek či

Detailné informácie

Podrobný popis

ESP Teleskopický obušok kompaktný 21'' HS kalený chróm

Kompaktná celokovová verzia teleskopického obušku ESP je určená najmä pre celodenné skryté nosenie. Vďaka svojim výrazne zredukovaným rozmerom je vhodný pre všetky príslušníkmi ozbrojených zložiek či zamestnanca ochranných služieb, ktorí vykonávajú službu v civilnom odeve. Tento obušok je, na rozdiel od väčšiny konkurenčných modelov, vyrobený z kalenej ocele. Môžete ho tak používať aj pri tých najnáročnejších úlohách v extrémnych podmienkach. Priečne ryhovanie poskytuje istý úchop obušku a slúži zároveň pre upevnenie fixačného klipu. Ten je možné podľa potreby ľubovoľne posúvať, prípadne z obušku úplne zbaviť. Obušok možno samozrejme používať s kompletným príslušenstvom, ktoré k teleskopickým obuškom ponúkame, s výnimkou puzdier obuškov. Obušok je určený na nosenie bez puzdra alebo len s kovovým klipom.


  • Dĺžka v zloženom stave: 210 mm / 8,3"
  • Dĺžka v rozloženom stave: 530 mm / 21"
  • Farba: nikel
  • Hmotnosť: 370 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

ESP - Euro Security Products je česká firma, ktorá sa zaoberá výrobou vybavania pre ozbrojené zložky. Preslávili ich najmä teleskopické obušky. Obľúbené sú najmä vďaka svojej odolnosti a efektívnosti pri zachovaní prijateľných rozmerov. Teleskopický obušok vyrábajú v kalenom či nekalom prevedení.