Leatherman MUT® BLACK LTG 850122N

Kód: LTG 850122N
Neohodnotené
Značka: LEATHERMAN
€229 / ks
Vypredané

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto takzvaná civilná varianta armádnych multitoolov je neoceniteľným vybavením pre civilné strelca, ale aj pre armádne profesionálov. Vo viac ako 317 gramoch ocele nesie multitool 16 nástrojov. Okrem už tradičných multifunkčných klieští ponúka aj kliešte na oceľové lanká s vymeniteľnými britmi a krimpovacie elektrikárske kliešte. Samozrejmosťou je nôž s kombinovaným ostrím z ocele 420HC a pílka. Pod masívnym kladivom na konci nástroja je ukrytý tiež rezací hák v tvare písmena V na ľahké rezanie popruhov. Hlavné devízou Multitool Leatherman MUT BLACK sú ale už spomínané nástroje na údržbu strelných zbraní: nástroj na zaseknuté nábojnice, škrabka karbónu (z bronzu, teda nehrozí poškriabanie komponentov zbrane), adaptér na čistiacu kefku, nástroj pre rozborku zbraní a veľký adaptér na bity. Všetky nástroje sú dimenzované pre štandardné vojenské i civilné materiály, preto by nemali mať problém s rozborkou a čistením prakticky akékoľvek strelné zbrane. Nástroj je možné ešte vylepšiť o ďalšie komponenty, ako sú náhradné bity. Praktické puzdro je tomu prispôsobené a pojme aj náhradné diely či kľúč na výmenu nástrojov.

Balenie obsahuje: multitool, puzdro NYLON MOLLE XL BLACK, kľúč, krížový bit # 1-2 a plochý bit 3/16, krížový bit # 2 a plochý 1 ", torx # 15 a šesťhran 7/64", samolepku 100% originál, návod

Náradie:

  1. Kliešte s ihlovou špičkou s pružinovým mechanizmom
  2. Zaťahovacie kliešte s pružinovým mechanizmom
  3. Štikacie kliešte drôtov s vymeniteľnými čeľusťami a pružinovým mechanizmom (oceľ 154CM)
  4. Štikacie kliešte tvrdých drôtov s vymeniteľnými čeľusťami a pružinovým mechanizmom (oceľ 154CM)
  5. Štíkacie kliešte lanka
  6. Krimpovací kliešte elektrikářské
  7. Nôž so zubatou čepeľou z ocele 420 HC
  8. Pilka
  9. Řezací hák
  10. Kladivo
  11. Nástroj na zaseklé nábojnice
  12. Škrabka karbónu
  13. Adaptér na čistenie kefka M/F
  14. Nástroj pro rozborku zbraní - vyměnitelný
  15. Karabina/otvárač
  16. Velký bit adaptér

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Leatherman vyrába multifunkčné náradie od roku 1983 a je jednou z najpopulárnejších značiek multifunkčného náradia na svete. Ich multifunkčné náradie vydrží takmer všetko a aj tak sa zajtra vráti do práce. Leatherman si za svojimi produktmi stojí s 25 ročnou zárukou.