Multitool Leatherman FREE T4 832686

Kód: 832686
Neohodnotené
Značka: LEATHERMAN
€89,90 / ks
Vypredané

Detailné informácie

Podrobný popis

Veľká vec v malom balení. Aj tak by sa dal nazvať revolučný multitool T4 z nového radu FREE, ktorý bol navrhnutý s ohľadom na každodenné, rýchle a bezpečné riešenie všetkých vašich problémov. Patrí medzi najuniverzálnejšie nástroje vôbec, a okrem kompaktných rozmerov zaručujúcich maximálne pohodlie sa môže oprieť aj o preslávenú portlandskú kvalitu, ktorá stojí za tými najlepšími multitoolmi sveta. Jedným z nich je teraz aj Leatherman FREE T4.

Ergonomický dizajn umožňuje každý nástroj bezproblémovo otvoriť aj zatvoriť. Textúra rukoväte napomáha pohodlnejšiemu úchopu. Haptická spätná väzba vám dá istotu, že nástroje sú bezpečne uzamknuté na svojom mieste. Všetky nástroje sa otvárajú rýchlym a pohodlným stlačením palca.

Magnetická architektúra poistiek napomáha ľahkému a plynulému otváraniu, ktoré minimalizuje trenie a tým aj celkové opotrebenie všetkých nástrojov. Tento revolučný systém vám navyše rýchlym prístupom k nástrojom umožní pracovať s adekvátnou rýchlosťou a spoľahlivosťou po dlhé roky.

Rýchly prístup ku všetkým nástrojom z vonkajšej strany multitoolu umožňuje otvárať nástroje jednou rukou. Už žiadne zničené ruky! Zamykanie a odomykanie nástrojov je vďaka novo navrhnutým magnetickým zámkam úplne bezpečné. Môžete tak bez obáv pracovať a nemusíte sledovať daný nástroj.

Obsah balenia: návod, multitool

Funkcie:

  1. Nôž z 420 HC ocele
  2. Nožnice s pružinou
  3. Šidlo
  4. Otvárač na fľaše
  5. Páčidlo
  6. Rezák na balíky
  7. Phillips skrutkovač
  8. Stredný skrutkovač
  9. Extra malý skrutkovač
  10. Pilník na drevo a kov
  11. Pinzeta
  12. Odoberateľný klip

Dodatočné parametre

Kategória: Náraďové nože
Dĺžka zatvoreného noža: 9,3 cm
Dĺžka čepele: 5,6 cm
Hmotnosť: 121,9 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Leatherman vyrába multifunkčné náradie od roku 1983 a je jednou z najpopulárnejších značiek multifunkčného náradia na svete. Ich multifunkčné náradie vydrží takmer všetko a aj tak sa zajtra vráti do práce. Leatherman si za svojimi produktmi stojí s 25 ročnou zárukou.