Multitool Leatherman FREE T2 832682

Kód: 832682
Neohodnotené
Značka: LEATHERMAN
€54,90 / ks
Skladom (>5 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Najkompaktnejší zo všetkých multitoolov revolučného radu FREE. Napriek tomu je ale pevný a nenahraditeľný. Zmestí sa všade, vo vrecku ani na opasku ho nepocítite, ale pokiaľ ide o schopnosti, svoje parametre vysoko prevyšuje. Celkovo 8 špičkových a ľahko prístupných nástrojov tradičnej portlandskej kvality vám dáva nepretržitú istotu vašej neporaziteľnosti.

Ergonomický dizajn umožňuje každý nástroj bezproblémovo otvoriť aj zatvoriť. Textúra rukoväte napomáha pohodlnejšiemu úchopu. Haptická spätná väzba vám dá istotu, že nástroje sú bezpečne uzamknuté na svojom mieste. Všetky nástroje sa otvárajú rýchlym a pohodlným stlačením palca.

Magnetická architektúra poistiek napomáha ľahkému a plynulému otváraniu, ktoré minimalizuje trenie a tým aj celkové opotrebenie všetkých nástrojov. Tento revolučný systém vám navyše rýchlym prístupom k nástrojom umožní pracovať s adekvátnou rýchlosťou a spoľahlivosťou po dlhé roky.

Rýchly prístup ku všetkým nástrojom z vonkajšej strany multitoolu umožňuje otvárať nástroje jednou rukou. Už žiadne zničené ruky! Zamykanie a odomykanie nástrojov je vďaka novo navrhnutým magnetickým zámkam úplne bezpečné. Môžete tak bez obáv pracovať a nemusíte sledovať daný nástroj.

Obsah balenia: návod, multitool

Funkcie:

  1. Nôž z 420 HC ocele
  2. Šidlo
  3. Otvárač na fľaše
  4. Páčidlo
  5. Rezák na balíky
  6. Phillips skrutkovač
  7. Stredný skrutkovač
  8. Extra malý skrutkovač

Dodatočné parametre

Kategória: Náraďové nože
Dĺžka zatvoreného noža: 9,3 cm
Dĺžka čepele: 5,6 cm
Hmotnosť: 93,6 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Leatherman vyrába multifunkčné náradie od roku 1983 a je jednou z najpopulárnejších značiek multifunkčného náradia na svete. Ich multifunkčné náradie vydrží takmer všetko a aj tak sa zajtra vráti do práce. Leatherman si za svojimi produktmi stojí s 25 ročnou zárukou.