Keramický nôž KYOCERA FK-180WH

Kód: FK-180WH
Neohodnotené
Značka: KYOCERA
€95 / ks
1 - 4 týždne

Dĺžka čepele: 18 cmVýborný pre každodenné použitie v kuchyni na krájanie mäsa bez kostí, chleba a iného pečiva, ovocia a zeleniny.

Detailné informácie

Podrobný popis

KYOCERA FK-180WH keramický nôž

 

Dĺžka čepele: 18 cm

 

 

Charakteristika a použitie:

Extra veľký keramický nôž pre kuchára so širokou 18 cm keramickou čepeľou. Výborný pre každodenné použitie v kuchyni na krájanie mäsa bez kostí, chleba a iného pečiva, ovocia a zeleniny.

Mimoriadne ostrá a trvácna čepeľ vyrobená z technickej keramiky Kyocera na báze oxidu zirkónia, zabrúsená diamantovými kotúčmi na mikroskopickú ostrosť.

Rúčka vyrobená z kvalitného čierneho hygienicky čistého a na dotyk príjemného polypropylénu.

Čepeľ aj rúčka výborne vyvážené a ergonomicky tvarované pre ľahké, jednoduché a pohodlné použitie.

Obľúbený pre svoju veľkosť, pevnosť a vysokú ostrosť, vďaka ktorej s ľahkosťou krája aj veľké kusy zeleniny, ovocia, mäsa, alebo chlieb.

Veľmi obľúbený aj medzi ženami pre svoju veľkosť, ostrosť a zároveň ľahkosť. Nevyžaduje veľkú silu pri používaní - krája ľahko bez toho, aby s ním bolo potrebné silno tlačiť.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kyocera vyrába okrem iného aj keramické nože. Kuchynské nože Kyocera sú neuveriteľne jedinečné vďaka svojmu vysokokvalitnému, inovatívnemu materiálu a dizajnu. Materiál je ultraľahký, nekorozívny, high-tech zirkón používaný pri vesmírnom a podmorskom prieskume. Husto tvrdá a hladká čepeľ je ručne brúsená a zachováva si dlhotrvajúcu ostrú reznú hranu pre presné rezy tenké ako plátok a neprenáša kovové ióny do žiadneho jedla. Budete milo prekvapení, aké zábavné a jednoduché je pripraviť akékoľvek zdravé jedlo s keramickými nožmi KYOCERA!