ESP Obranné spreje OC TORNADO so svetlom 63 ml

Kód: SJ026
Neohodnotené
Značka: ESP
€13 / ks
Vypredané

Sprejové svietidlo "TORNADO" v prevedení 63 ml. Na klasickej nádobke korenistého spreja (Oleoresin Capsicum-OC 15%) je hlavica osadená supersvietivou LED diódou. Krycie viečko, zabraňujúce nechcenému výstreku, obsahuje

Detailné informácie

Podrobný popis

ESP Obranné spreje OC TORNADO so svetlom 63 ml

Sprejové svietidlo "TORNADO" v prevedení 63 ml. Na klasickej nádobke korenistého spreja (Oleoresin Capsicum-OC 15%) je hlavica osadená supersvietivou LED diódou. Krycie viečko, zabraňujúce nechcenému výstreku, obsahuje 2 ks batérií CR2032 a funguje zároveň ako spínač svetla. Toto "sprejové svietidlo" je možné používať ako bežné svietidlo, kedykoľvek vás zastihne tma. V prípade nebezpečenstva sa môžete jednoduchým stiskom prstu začať brániť. Ostrý lúč svetla osvieti tvár útočníka a zároveň ho oslní. Na tento výrobok bol už udelený patent v USA. Sprej TORNADO je vďaka väčšiemu obsahu nádobky vhodný hlavne pre mužov, strážne služby a iné profesionálne použitie. Výstrek má charakter lúča, a preto je menej náchylný k rozptylovaniu pri prípadnom miernom vetre. Dostrek je cca. 4 m.


  • Objem: 63ml
  • Dĺžka: 130mm
  • Priemer: 34mm
  • Účinná látka: Oleoresin Capsicum – 15% OC
  • Dostrek je cca 4m

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

ESP - Euro Security Products je česká firma, ktorá sa zaoberá výrobou vybavania pre ozbrojené zložky. Preslávili ich najmä teleskopické obušky. Obľúbené sú najmä vďaka svojej odolnosti a efektívnosti pri zachovaní prijateľných rozmerov. Teleskopický obušok vyrábajú v kalenom či nekalom prevedení.