Hubársky nôž Opinel s puzdrom v darčekovom boxe

Kód: 001327
Neohodnotené
Značka: OPINEL
€43 / ks
Skladom (>5 ks)

Hubárský nôž opinel No8 s koženým puzdrom

Detailné informácie

Podrobný popis

Hubový nôž  Opine č.08 je mnohými hľadačmi húb ohlasovaný ako nôž na huby, ktorý musíte mať! Vyznačuje sa zakrivenou čepeľou, ktorá pomáha pri rezaní jemných húb, a kefou z diviačich chlpov na konci, ktorá pomáha zotrieť prach alebo nečistoty. Ideálne na hľadanie húb vrátane smržov, líšok, ošípaných, hlivy ustricovej a ďalších!

Modifikovaná nehrdzavejúca oceľ 12C27 je vďaka prídavku chrómu antikorózna a nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu. Jej obsah uhlíka najmenej 0,40% poskytuje vynikajúcu reznú hranu.

Bezpečnostný krúžok Virobloc Poistný krúžok Virobloc, vynájdený Marcelom Opinelom v roku 1955, sa montuje na všetky skladacie nože veľkosti No6 až No12. Virobloc je vyrezaný z nehrdzavejúcej ocele a má dve časti, jednu pevnú a jednu posuvnú. Okrem uzamknutia čepele v otvorenej polohe (bezpečnosť pri používaní) je teraz možné čepeľ uzamknúť v zatvorenej polohe (bezpečnosť na cestách).

Bukové drevo Buk je najčastejšie používané drevo na výrobu nožov Opinel. Ich buk z Francúzska je tvrdý, odolný a ľahko opracovateľný. S homogénnym vzhľadom sa jeho svetlá farba mení od žltej po ružovú. Vyznačuje sa prítomnosťou mnohých malých, tmavých čiarok.

Súčasťou balenia je hnedé kožené púzdro a darčeková krabička.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Hubárske nože
Celková dĺžka: 20,5 cm
Dĺžka čepele: 8 cm
Material čepele: 12C27
Materiál rukoväte: Buk
Tvar čepele: Hawkbill
Poistka: Virobloc
Hmotnosť: 48 g
Puzdro: Kožené
Krajina pôvodu: Francúzsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Opinel vyrobil svoj prvý nôž už v roku 1890 a nadviazal naň predstavením nožov série Tradition č. 1 až č. 12, ktoré zostali neuveriteľne populárne už viac ako storočie.