Fomei10x42 LEADER SE ďalekohľad

Kód: OY2705
Neohodnotené
Značka: FOMEI
€148,10 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Špeciálna edícia ďalekohľadu. Ďalekohľad LEADER DCF je určený pre náročnych užívateľov a profesionálov. Povrchová úprava šošoviek FMC - Phase coating zaisťuje vysokú ostrosť a svetelnosť optiky ďalekohľadu v kategórii High resolution. Hranoly, vyrobené z materiálu BaK4, sú rovnako ošetrené povrchom Phase coating. Konštrukcia optickej sústavy zaisťuje široký uhol záberu. Svetelnosť optiky Leader umožňuje pozorovanie aj v najnáročnejších podmienkach vrátane nočného pozorovania. Balenie obsahuje: - 10x42 binokulár

Dodatočné parametre

Kategória: Ďalekohľady
Hmotnosť [g]: 450 g
Optický výstup: 4,2 mm
Priemer objektívu: 42 mm
Relatívna svetelnosť: 17.64
Sklo hranolu: BaK4
Úprava šošoviek: FMC
Zorné pole (1000 m): 105 m
Zorný uhol:
Zväčšenie: 10

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Spoločnosť FOMEI bola založená v roku 1990. Zaoberá sa predovšetkým výrobou, predajom a servisom zariadení, materiálov a príslušenstva pre záznam, spracovanie a archiváciu obrazu. A to ako v oblasti optiky a fotografie, tak v oblasti medicínskej.

Podstatnú časť ponuky divízie FOTO tvoria lovecké a pozorovacie ďalekohľady, ktoré sú dodávané na tuzemské a zahraničné predajne loveckých potrieb. Produkty značky Fomei vyvíjajú a zaraďujú do predaja na základe dôkladného prieskumu trhu, ktorý vykonávajú ich pracovníci najmä v krajinách EÚ. To dáva záruku modernosti a účelnosti celej ponuky.