Čelovka na behanie Fenix HL16 yellow

Kód: HL16YL
Neohodnotené
Značka: FENIX
€25,90 / ks
Vypredané

Detailné informácie

Podrobný popis

Kompaktná, ľahká čelovka Fenix ??HL16 poskytuje svetelný výkon až 70 lúmenov (ANSI) a dosahuje 35 metrov. Napájanie je zabezpečené jednou batériou typu AA, ktorá je umiestnená vo vnútri svetlometu. Je osadená diódou Cree XP-E2 R3 s teplejším odtieňom svetla (neutral white), výhodou tohto odtieňa svetla je prirodzenejšie a kontrastnejšie podanie farieb v teréne. Existuje celkovo 5 režimov napájania vrátane dvoch bezpečnostných režimov červeného svetla. Výhodou svetlometu je tiež dobrá odolnosť voči vode a prašnosť v súlade s normou IP66. Popruh je vybavený odrazovými prvkami, ktoré poskytujú dobrú všesmerovú viditeľnosť užívateľa v tme.

 

Čelovka je certifikovaná podľa amerických a európskych noriem CPSI a REACH, je preto preverená ako nezávadná a bezpečná pre deti mladšie ako 12 rokov. Kryt pre výmenu batérií je opatrený bezpečnostnou skrutkou, ktorý slúži ako poistka, aby sa zvedavé deti nechceli dostať dovnútra (u starších detí a dospelých je možné nechať odskrutkovanom). Vďaka váhe iba 55 gramov, odolnému prevedeniu a použitým materiálom je Fenix ??HL16 vhodná nielen pre deti, ale aj pre všetkých ktorí hľadajú čelovku s dobrou výdržou na turistiku a kempovanie.

 

Všetky parametre čelovky (svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit a nárazuvzdornosť) určenej v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

Parametre

Výkonná biela LED Cree XP-E2 R3 s teplejším odtieňom svetla a dvoma červenými LED diódami z Nichie, obidva s 50000 hodinami života.

Tri režimy bieleho svetla:     

Merané s dobíjateľnou batériou NiMH 2500 mAh: 70 lumenov (3 hodiny) -> 30 lumenov (7 hodín) -> 4 lumenov (60 hodín)     

Merané s nabitou alkalickou batériou: 70 lumenov (2,5 hodiny) -> 30 lumenov (7 hodín) -> 4 lumenov (58 hodín)

Dve režimy červeného osvetlenia:     1 svetelný tok (až 85 hodín) -> 1 červený svetlomet bliká (až 170 hodín).

Použitie 

Hlava je zapnutá a vypnutá stlačením tlačidla na 0,5 sekundy. Akonáhle je zapnutá, tak možno prepínať základné režimy svietenia (4 - 30 - 70 lúmenov) krátkym stlačením tlačidla. Po vypnutí sa svetlomet pamätá na posledný nastavený stupeň svetla. Krátkym stlačením tlačidla sa čelovka zapne do režimu s červeným svetlom, ďalšími stlačeniami tohto tlačidla sa spustí blikanie resp. Červené LED diódy sa znova vypnú. Inteligentná ochrana proti prehriatiu - ak teplota na hlave stúpne nad 65 ° C, automaticky sa zníži výkon.

Výmena batérií     

Odskrutkujte bezpečnostnú skrutku s dodaným imbusom. Nakloňte svetlomet do svojej najkrajnejšej polohy. Otvorte zadný kryt. Vložte batériu do svetlometu, uistite sa, že máte správnu polaritu.    Zatvorte zadný kryt.Zaistite skrutkou. 

Upozornenie     

Nerozoberajte zapečatené diely sami,poruší sa tým záruka. Batérie vyberte zo svietidla, ak ho nepoužívate dlhú dobu alebo ak sú batérie už vyčerpané. Tým sa zabráni úniku a poškodeniu svetlometu.    

Ak čelovka bliká, neprepína na vyššiu režimy výkonu alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledovných dôvodov: Batérie sú takmer vyčerpané - vymeňte ich. Kontakty v držiaku batérií sú upchaté - vyčistite ich pomocou alkoholu.


Balenie obsahuje: popruh, náhradné tesnenie, imbus a jedna tužková alkalická batéria.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.