Nabíjacia čelovka Fenix HL26RBLCK black

Kód: HL26RBLCK
Neohodnotené
Značka: FENIX
€51,90 / ks
Vypredané

Detailné informácie

Podrobný popis

Kompaktná nabíjacia čelovka Fenix ??HL26R prináša svetelný tok až 450 lúmenov (ANSI) a dosvit až 100 metrov. Napájanie zabezpečuje zabudovaný lítium-polymérový akumulátor s kapacitou 1600 mAh, ktorý sa nabíja cez micro-USB konektor priamo v čelovke. Zdrojom svetla je moderná LED Cree XP-G2 R5 umiestnená v hlavnom reflektora. K doplnkovému svieteniu slúžia dve biele LED Nichia, ktoré vytvárajú široký veľmi plynulý kužeľ svetla. K dispozícii je celkom 7 režimov výkonu, vrátane zábleskového režimu SOS pre krízové ??situácie. Prednosťou čelovky je aj dobrá vodeodolnosť a prachotesnosť zodpovedajúca štandardu IP66. Popruh čelovky je opatrený reflexnými prvkami, ktoré zaisťujú dobrú viditeľnosť pri behu po ceste. Vďaka váhe iba 86 gramov tak Fenix ??HL26R výborne poslúži ako bežecká čelovka aj čelovka na kempovanie, turistiku a iné outdoorové aktivity. Všetky parametre čelovky (Svetelný tok, doba prevádzky na batérie, vodotesnosť, dosvit sa nárazuodolnosť) sú zmerané v súlade s normou ANSI / NEMA FL 1-2009.

 

Parametre čelového svietidla Fenix ??HL26R 

Je použitá výkonná biela LED Cree XP-G2 R5 a dve doplnkové LED od spoločnosti Nichia, obe so životnosťou 50000 hodín.

Hlavný reflektor: 450 lúmenov (1,5 hodiny) -> 130 lúmenov (6 hodín) -> 70 lúmenov (12 hodín) -> 30 lúmenov (25 hodín)

Režimy doplnkových LED: 40 lumenov (13 hodín) -> 4 lumeny (100 hodín) -> SOS blikanie 40 lúmenov (26 hodín).

Digitálne regulované pre konštantný jas.

Používa zabudovaný lítium-polymérový akumulátor s kapacitou 1600 mAh.Dobíjanie cez micro USB konektor.

Pohodlné ovládanie pomocou dvoch spínačov.

Pamäť na posledný nastavený režim výkonu (Platí len pre hlavné reflektor).

Čelovku možno naklápať v držiaku a tým nastaviť požadovaný smer svietenie.  

 

Použitie


Hlavný reflektor sa zapína a vypína stlačením pravého tlačítka po dobu 0,5 sekundy. Akonáhle je čelovka zapnutá, tak možno cyklicky prepínať základné režimy svietenia (30 lumenov -> 70 lúmenov -> 130 lúmenov) krátkym stlačením tlačidla. Po vypnutí si čelovka pamätá posledný nastavený stupeň svietenia. Burst režim (450 lúmenov) sa aktivuje podržaním pravého tlačidla po dobu 1,2 sekundy (aj keď je čelovka vypnutá). Ďalším stlačením pravého tlačítka sa čelovka vráti do pôvodného režimu. Doplnkové LED sa zapínajú a vypínajú podržaním ľavého tlačidla po dobu 0,5 sekundy vzdy do nízkeho režimu. Krátkymi stlačeniami možno cyklicky prepínať medzi režimami 40 lumenov -> 4 lumeny -> SOS. Hlavný reflektor a doplnkové LED nemožno aktivovať súčasne. Indikácia stavu nabitia batérie - Po krátkom stlačení ľavého tlačíka (čelovka musí byť vypnutá) sa aktivuje LED indikátor stavu nabitia batérií na spodnej strane čelovky. Štyri rozsvietené LED znamenajú, že batéria je nabitá na viac ako 80%, tri rozsvietené 60-80%, 40-60% dve, jedna 20-40% a jedna blikajúca značí že batéria je nabitá na menej ako 20%. Upozornenie na vybitý akumulátor - Ak pri prevádzke čelovky klesne energia v batérii pod 20% začne blikať indikátor stavu nabitia. Ochrana proti prehriatiu - prevádzka na Burst režim je obmedzená na na 1 minútu vkuse, potom sa čelovka vráti do predchádzajúceho režimu svietenia.

 

Nabíjanie

Odklopte gumovú krytku micro USB konektora na spodnej strane čelovky a pomocou priloženého USB kábla ju zapojte do počítača, sieťového USB adaptéra alebo USB adaptéra do auta. Na nabíjanie je možné prípadne použiť aj ľubovoľnú nabíjačku na mobilný telefón s micro USB konektorom. Počas nabíjania sa štýri indikačné diódy na spodnej strane postupne rozsviecujú, po plnom nabití všetky trvalo svietia. Doba nabíjania plne vybitého akumulátora trvá cca 3 hodiny. Použitý akumulátor netrpí pamäťovým efektom, takže možno kedykoľvek dobíjať čelovku. Dôkladne utesnite krytku USB konektora po každom nabíjaní. Počas nabíjania možno čelovku zapnúť, ale iba hlavný reflektor v režime 30 lumenov.

 

Upozornenie     

Nerozoberajte sami zapečatené časti, poruší sa tým záruka. Ak čelovka bliká, neprepína na vyššiu režimy výkonu alebo sa nerozsvieti, môže to byť jedným z nasledujúcich dôvodov: Batéria je takmer vybitá - nabite ju.

 

Súčasťou balenia je popruh a nabíjací USB kábel.

Dodatočné parametre

Kategória: Nabíjacie svietidlá
Dĺžka: 65 mm
Dosvit: 100 m
Hmotnosť [g]: 86 g
Materiál: odolný plast a letecká

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Fenixlight Limited bola založená v roku 2001 a vyvinula sa v národný high-tech podnik integrujúci výskum a vývoj, výrobu a predaj. Svietidlá Fenix majú svoj názov od Fénixa a v čínskej kultúre Fénix predstavuje dokonalosť. Fenix sa venoval vývoju dokonalej LED baterky. Ich baterky majú vynikajúci výkon a remeselné spracovanie v kombinácii s inovatívnou technológiou Fenix.