Brúsny systém Spyderco Gauntlet Premium Sharpener SC603FCBN

Kód: SC603FCBN
Neohodnotené
Značka: SPYDERCO
€149 / ks
1 - 4 týždne

Detailné informácie

Podrobný popis

Brúsny systém Gauntlet je jednoduchý, ľahko použiteľný systém ostrenia, ktorý umožňuje aj začiatočníkom dosiahnuť hrany ostré ako britva za pár minút bez elektriny, oleja, vody alebo komplikovaných svoriek alebo upínačov. Vysoko nárazuvzdorná plastová základňa má integrovanú rukoväť a špeciálne navrhnuté otvory, ktoré držia brúsne tyče v perfektnom uhle 40 stupňov (20 stupňov na stranu) a vytvárajú ostré a dlhotrvajúce hrany. Hviezdicové otvory umožňujú otáčanie tyčí, aby sa odkryli čerstvé brúsne povrchy alebo aby sa okraje tyčí mohli zaostriť na ostrenie vrúbkovaných hrán. Zahŕňa rýchlo rezné tyče z kubického nitridu bóru (CBN) a jemné keramické tyče.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Spyderco je moderná značka, ktorá je priekopníkom mnohých inovácií nožov, ktoré dnes poznáte. Spyderco Knives založil Sal Glesser a jeho manželka Gail. C01 nebol len prvý vreckový nôž Spyderco – bol to aj prvý sériový nôž s vreckovou sponou a kruhovou dierkou™. Dizajny zostali odvtedy známe, ale materiály a prístup sa neustále vyvíjali.

Round Hole™ – tiež známy ako „Spydie Hole“, tento prelomový dizajn vytváral vlny pre jeho ľahké otváranie.

Metalurgia — Spyderco bola prvá firma, ktorá použila práškovú metalurgiu pri výrobe nožov. K dnešnému dňu je Spyderco často prvým, kto používa najnovšie super ocele.

Inovácia — Spyderco je viac než len spoločnosť vyrábajúca nože. Vždy zostávajú verní svojej identite bez toho, aby sa báli zvýšiť latku, pokiaľ ide o výrobu, dizajn a materiály.