Spyderco TRI-ANGLE STONES CUBIC BORON NITRIDE 204CBN

Kód: SC204CBN
Neohodnotené
Značka: SPYDERCO
€79 / ks
Skladom (2 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Sada dvoch oceľových tyčí, ktoré sú pokryté diamantovými časticami. Sú vhodné pre sadu Spyderco Tri-Angle SharpmakerNitrid kubického bóru (CBN) je superabrazívny, ponúka vyššiu odolnosť voči oteru ako konvenčné brúsne materiály, ako je karbid kremíka a oxid hlinitý, čím sa stáva preferovaným brúsnym materiálom pri mnohých pokrokových priemyselných aplikáciách brúsenia.

Dodatočné parametre

Kategória: BRÚSKY
Dĺžka: 178 mm
Šírka: 13 mm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Spyderco je moderná značka, ktorá je priekopníkom mnohých inovácií nožov, ktoré dnes poznáte. Spyderco Knives založil Sal Glesser a jeho manželka Gail. C01 nebol len prvý vreckový nôž Spyderco – bol to aj prvý sériový nôž s vreckovou sponou a kruhovou dierkou™. Dizajny zostali odvtedy známe, ale materiály a prístup sa neustále vyvíjali.

Round Hole™ – tiež známy ako „Spydie Hole“, tento prelomový dizajn vytváral vlny pre jeho ľahké otváranie.

Metalurgia — Spyderco bola prvá firma, ktorá použila práškovú metalurgiu pri výrobe nožov. K dnešnému dňu je Spyderco často prvým, kto používa najnovšie super ocele.

Inovácia — Spyderco je viac než len spoločnosť vyrábajúca nože. Vždy zostávajú verní svojej identite bez toho, aby sa báli zvýšiť latku, pokiaľ ide o výrobu, dizajn a materiály.