Britva Böker Manufaktur Solingen Graf Everhardt

Kód: 140518
Neohodnotené
€335 –13 %
Snímka obrazovky 2023 11 05 o 14.08.12
€335 –13 % €289 / ks
1 - 4 týždne

Britva zo Solingenu Boker

Detailné informácie

Podrobný popis

Neďaleko sídla spoločnosti Boker v Solingene sa nachádza punc regiónu Bergisches Land, hrad Burg an der Wupper. Je to tiež jeden z najväčších hradov v západnom Nemecku a najväčší zrekonštruovaný hrad v Severnom Porýní-Vestfálsku. Slávna história hradu Burg je neoddeliteľne spojená s vojvodstvom Bergom a grófmi z Bergu (Haus Berg 1068-1225). Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli venovať sériu Straight Razors trom grófom z Berga, ktorý symbolizuje časti života troch grófov a pripomína nám pozoruhodný majetok a vplyv grófov s pôsobivými ozdobami vyrobenými z 24 karátového zlata.

Úžasne brúsená a zlacená čepeľ chrbta leštenej čepele 5/8 palca je absolútnym vrcholom výberu značky Boker. Prvky leptania čepele zdobené 24 karátovým zlatom pripomínajú ríšu grófa Everharda von der Mark s erbom mesta Hamm, ktoré pochádza z domu Berg. Tang, čepeľ so zaoblenou hlavou, prichádza s obojstranným ozubením. Dodáva sa v rafinovanej prezentácii s certifikátom pravosti a individuálnym sériovým číslom.

Šírka čepele je 5/8, materiál čepele uhlíková oceľ a materiál rukoväte je z parožia.

Dodatočné parametre

Kategória: Britvy
Celková dĺžka: 0 mm
Krajina pôvodu: DE
Material čepele: Kohlenstoffstahl
Materiál rukoväte: Roh

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Slávne nože so symbolom stromu sa vyrábajú v meste Solingen už od roku 1869. Odvtedy neopustil ich manufaktúru žiadny nôž bez znaku kvality. Históriu Bökeru ovplyvnili bohaté časy. Jedna vec však bola za viac ako 150 rokov vždy rovnaká: ich vášeň a nadšenie pre výnimočné nože. Boker Knife Manufactory Solingen sa vypracoval na globálneho lídra v oblasti inovácií a najväčšieho výrobcu športových nožov, taktických nožov a zberateľských nožov v Európe.